reklama

Môj vankúš má aj meno

Môj vankúš, ktorý mám od narodenia, má svoje vlastné meno. Doma máme fotky, ktoré boli nafotené hneď po mojom narodení a príchode z nemocnice. Už vtedy som s ním zaspával a zaspávam s ním dodnes.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (45)

Moja mama mi stále dookola hovorí, aby som ho už vyhodil, lebo je veľmi starý, trhá sa a ona mi ho musí stále zašívať. Ja ho ale vyhodiť nedokážem! Raz som skúsil byť v noci bez neho a celú noc som nespal. Mal som ho so sebou dokonca aj na dovolenke v Španielsku, na liečení v Turčianskych Tepliciach a aj na stanovačke . 

Raz mi ho mama opäť kázala vyhodiť a vtedy som mu vymyslel dosť nezmyselné, ale zároveň aj veľmi smiešne meno. Mame som odpovedal: ,,Mami, ja môjho Mudínka nikdy nevyhodím!“ Odvtedy sa to v našej rodine uchytilo a môjmu vankúšu sa hovorí Mudínek. Teraz, keď ho hľadám, nepoviem mame: ,,Mami, nevieš, kde je môj vankúš?“, ale poviem: ,,Mami, nevieš, kde je môj Mudínek?“ Ani neviem ako ma mohlo také nezmyselné slovo napadnúť.   

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Jedno však viem na 100 %, bez Mudínka by som v noci nezaspal.

Milan Kopča

Milan Kopča

Bloger 
  • Počet článkov:  15
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Volám sa Milan a mám 15 rokov. Mám rád dobré jedlo, šport (hokej, futbal, tenis) a rád lovím ryby. Zoznam autorových rubrík:  Moja rodinaO mneČo vidím a počujemSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu