reklama

Skvelé prázdniny

Tohto ročné letné prázdniny boli proste super. Určite ich zaraďujem medzi moje najlepšie. Možno aj boli najlepšie. Obsahovali všetko čo mali a videl som všetko čo som chcel.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Keďže som veľký rybár,tak na začiatku prázdnin v Júli som išiel s otcoma s kamošmi stanovať ( ako ajkaždý rok) na neďaleké jazero s našim karavanom. Boli sme tam štrnásťdní. Zažil som veľa nových zážitkov, chytil veľa rýb a hlavne som sadobre zabavil. Napríklad som chytil môjho najväčšieho kapra, ktorý vážil 6,5 kga meral 76 cm. Super stanovačka.

Keď sme sa vrátili zostanovačky naše rybárske vychádzky samozrejme pokračovali. Na ryby sme chodilitakmer každý deň a vždy na víkend sme chodili stanovať. Málokedy sa námstalo, že sme prišli bez rýb. Super rybačky.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

So súrodencami sme malitaktiež svoje aktivity. Chodievali sme spolu do kina, navštívili sme rôznemúzeá, výstavy, hrávali rôzne spoločenské hry, počítač a robili kopuďalších vecí. Super strávený čas so súrodencami.

V Auguste som bols mamou a s bratom na dovolenke v Bulharsku na Slnečnom pobreží.Bolo tam super. Skvelé počasie, skvelé more, skvelý hotel, skvelé prostredie,sympatický a ochotný ľudia a hlavne som bol s ľuďmi, ktorých mámrád. Všetko bolo výborné, akurát bola trošku dlhá a únavná cestaautobusom. Veď povedzte sami, 22 hodín je dosť. Inak bolo všetko skvelé. Superdovolenka.

Posledný augustový víkend( v nedeľu) sme s mamoua otcom navštívili výstavu vojenských strojov, áut a technikyv Senici. Keďže mňa a môjho otca veľmi zaujímajú staré autáa starožitnosti, tak sa nám tam veľmi páčilo. Diváci si mohli pozrieťvojenské veterány, obrnené transportéry, staré motorky ale aj tanky a veľaďalších vojenských vecí. Cestou domov sme sa zastavili v skvelejreštaurácii a výborne sa najedli. Super nedeľa.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Samozrejme nesmiemzabudnúť aj na mojich kamošov ( spolužiakov), s ktorými sme sa celé letovýborne zabávali. Super strávený čas s kamarátmi.

Cez letné prázdniny somzažil aj kopu ďalších vecí, ktoré kebyže mám v tomto blogu menovať, tak saasi nedopíšem. Bodaj by trvali tieto prázdniny stále. No bohužiaľ už skončilia začala sa škola. Zatiaľ mi ešte nedošlo, že je už po prázdninácha stále akoby prázdninujem. Ale už budem musieť zapnúť, keďže som deviataka tento rok ma čaká monitor a príjmacie skúšky na strednú školu.Dúfajme, že ich urobím.

No proste superprázdniny. Dúfam, že tie budúce budú aspoň z časti také dobré ako tieto.

Milan Kopča

Milan Kopča

Bloger 
  • Počet článkov:  15
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Volám sa Milan a mám 15 rokov. Mám rád dobré jedlo, šport (hokej, futbal, tenis) a rád lovím ryby. Zoznam autorových rubrík:  Moja rodinaO mneČo vidím a počujemSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu