reklama

Tesco Stores a.s.

Vždy treba niekde začať... ja som začala vo Vrábľoch. Totižto každý správny chudobný študent sa snaží privyrobiť si, kde sa dá :)

Písmo: A- | A+
Diskusia  (6)
Obrázok blogu

Pred mesiacom som sa rozhodla svoje šťastie skúsiť v miestnom nákupnom dome Tesco... Vypočula som si podmienky, vypísala pár informácii, uspokojila sa s tým, že v celom kolektíve sú len 3 známe tváre, z toho ma 2 nepoznajú a tešila som sa na nové skúsenosti.
Už počas zaškolenia som získala ďalších známych a môj chat na facebooku sa rozšíril o priečinok ´TESCO´. Spoločne sme sa bavili o skúsenostiach a príhodách a navzájom si radili. Z nich som sa do práce dostala ako posledná. Práca v pokladni nevyzerala až tak strašne a 4 dni po zaučení som v plnej zbroji nastúpila! Našťastie, ma takú vystresovanú nepostavili do pokladne, lebo zlyhala technika :) (aspoň niekto stál na mojej strane) a tak som prvý deň strávila medzi mliekami a jogurtmi, až mi slinky tiekli. Avšak o pár dní na to som sa musela prebrať do tvrdej reality a postavila som sa za pokladňu. V tej chvíli ako som mala pracovať na vlastnú päsť, sa do mňa nahrnul adrenalín a moje ruky sa začali klepať... Našťastie som mala pri pokladni len jednu zákazníčku a našťastie ma s úsmevom pozorovala a upokojovala :) Za čo jej ešte raz od srdca ďakujem! 
Odvtedy mám za sebou ďalších 8 odpracovaných dní... spoznala som niekoľko nových ľudí, objavila som rôzne ľudské stránky... Niekto je milý, iný veselý, ďalší sarkastický, ale nájdu sa aj nahnevaní, mrzutí, podráždení a hlúpi.... Ako sa hovorí "Lidé jsou různí hovada." :)
Okrem toho som získala nových priateľov, sebavedomie, prilepili sa na mňa zdvorilostné frázy, mám nové zručnosti, už viem kde u nás nájdete kvasnice :), mám prehľad v akciách, zlepšujem si pamäť a počítanie, zlepšili sa aj moje vodičské schopnosti, ovládam nové slangové výrazy, každý deň ma niekto rozosmeje a dokonca som schudla! :) No uznajte... poznáte lepšiu brigádu? :)

Miroslava Trungelová

Miroslava Trungelová

Bloger 
  • Počet článkov:  178
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu