reklama

Tak škodí tá chemoterapia alebo nie???

Netreba veriť na 100 % žiadnej správe v médiách, a súčasný stav nás v potenciálnej paranoji ešte viac a viac podporuje. Jeden deň počujete správu o tom, že chemoterapia podporuje rakovinu a druhý deň čítate blog, ktorý hovorí, že to bolo iba platené PR spoločnosti distribuujúcej výživové doplnky

Písmo: A- | A+
Diskusia  (48)

Netreba veriť na 100 % žiadnej správe v médiách, a súčasný stav nás v potenciálnej paranoji ešte viac a viac podporuje. Jeden deň počujete správu o tom, že chemoterapia podporuje rakovinu a druhý deň čítate blog, ktorý hovorí, že to bolo iba platené PR spoločnosti distribuujúcej výživové doplnky (http://omediach.blog.sme.sk/c/328533/Media-pomahali-sirit-platenu-spravu-o-skodlivosti-chemoterapie.html?utm_source=sme-widget-hp&utm_medium=web&utm_campaign=blog). Je iba na novinároch alebo správcoch webov či si správu, ktorú zdieľajú ďalej overia alebo nie. No, keďže aj oni často tlačia dopredu obsah, ktorý im vyhovuje, niet sa čo čudovať, že zverejňujú kade čo.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Negatívne reakcie na blogu stavajú autorku do pozície, ako by ona obhajovala opačný názor, že chemoterapia naozaj pomáha rakovinu liečiť. Myslím, že to myslela dobre, chcela iba poukázať na hru PR bez ohľadu na to, či je chemoterapia iba business farma firiem alebo nie (aj keď všetci vieme, že je).

Ľudia majú častokrát zatemnené mozgy a prijímajú všetky informácie z médií ako fakt, veria tomu a berú to ako realitu a záujmové skupiny v médiách si iba mädlia ruky.

Ja som sice v tejto veci úplný laik, ale mám rodinné skúsenosti s touto chorobou. A je fakt, že sa dlhé roky nenašiel žiaden účinný liek, iba chorým ničia lekári zdravie a imunitu, ktorú na boj s chorobou potrebujú, chemoterapiou – agresívnou chémiou, ktoré ničí aj zdravé bunky hlava nehlava, ale je výnosným biznisom. Iba málo lekárov odporúča aj kombináciu s alternatívnou medicínou, ale to je skôr o presvedčení a asi na iný článok.

Monika Sobeková

Monika Sobeková

Bloger 
  • Počet článkov:  38
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Z času na čas sa potrebujem vypísať, aby sa mi ľahšie dýchalo ... Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu