reklama

NBÚ: Zrušte ArmadnyMagazin.sk!

Tento článok bude veľmi krátky.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Toto je priama výzva na NBÚ: zrušili ste Hlavné Správy, ale prečo ich ešte extrémistickejšia odnož - Armádny Magazín - má stále umožnené písať o vojne ako o nejakej križiackej výprave Ruska pre záchranu civilizácie? Ani na Hlavných Správach neboli takto kompletne mimo reality. Veď to, čo oni píšu, je na paragraf za propagáciu zločineckého režimu!

Máme tu výnimočný stav, vojnu v susednom štáte, a na slovenskom internete sa takto flagrantne producíruje naratív kremeľskej propagandy. To ako keby za druhej svetovej vojny vychádzali v USA noviny obhajujúce nacistickú vojnovú mašinériu. Zobuďte sa, zodpovední!

Tomáš Neuschl

Tomáš Neuschl

Bloger 
  • Počet článkov:  6
  •  | 
  • Páči sa:  25x

Rád si robím štatistické výskumy (najmä v Exceli) a možno by to pár ľudí mohlo zaujímať. Takisto vo voľnom čase cestujem a mama mi stále hovorí, že si mám založiť blog a písať o tom, ale ja si myslím, že to nikoho nebude zaujímať. Takže tento blog si zakladám aj preto, aby som jej dokázal, že mám pravdu, nikto to nebude čítať a ona mi už prestane tým píliť uši. Zoznam autorových rubrík:  wikiNezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu