reklama

Slepá Žiži a my

Žiži je mačiatko, ktoré sa nevzdalo aj napriek handicapu - vypichnutým očkám. Zachránilo ho občianské združenie Mačky v spolupráci s občianskym združením Sloboda zvierat.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (24)
Momik a Žiži - láska na prvý ,,pohľad
Momik a Žiži - láska na prvý ,,pohľad (zdroj: Dominika Kadlubeková)

Žižin príbeh bol zverejnený na mnohých internetových stránkach a ak si ho chcete prečítať, nájdete ho v prílohe na stránke občianského združenia Mačky, ktoré už čoskoro oslávi svoje druhé narodeniny.

Malá Žiži je už v novom domove a je tam šťastná. Fotografie v tomto článku sú už z nového domova. Ona nás učí, že ak sa nevzdáš, porazíš svoj handicap. A preto chcem upozorniť na článoček o nej, na jej videá a fotky. Je úžasná a mnohí z nás by sme si mali zobrať svoj príklad z nej.

V diskusií sa určite objavia názory, načo zachranovať slepé mača. A tiež sa objavia názory, čo by ľudia spravili s niekym, kto takéto niečo zvieraťu spraví. My, čo sme mali tú česť, prísť so Žiži do kontaktu vieme, prečo sme ju zachránili. A keby sa situácia zopakovala, nebudeme váhať ani toľko, ako pri nej. Ale rozhodli by sa takto aj iní? Neviem, ale verím, že aj tento článok, spoločne s videami, toto uľahčí.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Čo sa týka hľadania domova pre takéto mačiatko, našli sa hneď štyri domovy, dva za hranicami. Takže ak to nevzdáte, tak sa zázraky dejú... Aj pre slepé mačiatka. Na linkách, kde sa nachádzajú články o Žiži nájdete aj kopec iných zaujímavých rád a príbehov na pohladenie duše. A ak máte ešte voľné miestečko, tak aj zvieratok, ktoré na to miesto čakajú a radi ho zaplnia.

Okrem našej stránky, nájdete v prílohe aj ďalšie miesta, kde bol Žižin príbeh zverejnený. Dúfam, že som vám ním trošku skrášlila tento upršaný studený októbrový deň.

Andrea Oczvirkova

Andrea Oczvirkova

Bloger 
  • Počet článkov:  21
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Žijem tak, aby som sa mohla každý deň na seba pozrieť do zrkadla a bola spokojná s tým, čo vidím. Ak niečo nie je správne, nebojím sa postaviť proti tomu a niesť následky. Plním si svoje sny a som šťastná :P Zoznam autorových rubrík:  O mačičkáchNa zamyslenie...SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu