Neviem, či som stále rozmaznanejšia a náročnejšia, alebo či je možné, že sa všetky reštiky časom zopsujú až na úroveň "nedá sa to jest" či "nedá sa z toho najesť" teraz sme boli jesť U zeleného stromu a menu čo sme dostali bolo kombináciou dvoch predošlých "predností". Striedali sme pri stole kolegov a hneď nás upozornili, že si mame pýtať menu s veľkým mäsom, čo nás síce pobavilo, ale nanešťastie neodradilo .o(
Menu bolo: slepačia polievka, kuracie prsia so syrom a broskyňou, ryža a dezert broskyňový rez.
Namiesto toho sme dostali rascovú polievku, čo bola teplá voda s troma zrniečkami rasce sa jedným vajíčkom na 10 litrov vody /tak baj očko/, to že kuracie prsko bolo na dva skusy a aj s ryžou uuuuplne nedochutene už iba zaklincoval dezert v podobe moravského koláča, ktorý si toť v potravinách kupujeme ráno ku káve, akurát, že bol rozštvrtený a okrášlený posýpkou z práškového cukru. o(
Tak sa nám opäť zúžil okruh reštaurácii, kam sa dalo ísť cez obed dobre najesť. Už sme sa uspokojili aj s verziou, podnik kde sa dá najesť. Ibaže už aj tých je stále nemej a menej. Vyzerá to tak, že sa na obed budeme stretávať s kolegovcami v našej malilinkej kuchynke pri ohreve jedla zo škatule .o)
p.s.: Obsluhu radšej ani nekomentujem. Veľmi ma udivuje, že čašník pri každom pristavení pri stole stihol spomenúť, že je krízová situácia... veľa ľudí. To že mu donesenie jedla trvalo 20 minút on zrejme považoval za standard, lebo nie len pri nás, ale pri každom stole kde sa zastavil pobudol tak minútku, dve v družnom rozhovore...