reklama

Naše zdravotníctvo = nonsens 2

alebo áno!

Písmo: A- | A+
Diskusia  (28)

Dnes som si šla zmeniť praktického lekára, keďže som už dovŕšila vek dospelosti. Minule som písala ako to bolo s mojou kamáratkou. Nemohli (alebo nechceli) ju vyšetriť, lebo jej detský lekár nemá atestáciu pre dorast. Nevyšetrili ju kvôli tomu, ale navyše vraj vyšiel zákon, že ak chce požiadať o kartu, musí mať nejaké potvrdenie od jej budúceho lekára. Takže "lietala" hore dole.

A čo bolo so mnou?

Volám do svojej pôvodnej ambulancie ohľadom toho potvrdenia, hoci som zistila, že ja nemusím, pretože moja detská lekárka atestáciu pre dorast má... tak mi len nechápavo povedali, že stačí prísť a podpísať prevzatie nič viac. A tak aj bolo. Prišla som a hneď aj odišla s kartou v ruksaku a už som sa ocitla v ambulancii u svojho budúceho lekára. Tak teraz fakt neviem, či v tej istej budove detskej polikliniky platia na každom poschodí iné zákony alebo sa zrušil, alebo what? Netuším.

Ľudmila Onuferová

Ľudmila Onuferová

Bloger 
  • Počet článkov:  117
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Hľadajúci a neustále nespokojný Boží dar.... Zoznam autorových rubrík:  NezaradenáCyclingComputers...secrets of life...PeopleMedicineSchoolAsi úvodPhotographsVideoSantiago

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu