reklama

Milujte svojich nepriateľov

Neviete to? Naučte sa!V dnešnej dobe je to nevyhnutné. Človek si takmer ničím nie je istý, priatelia sa podvázajú, kolegovia intrigujú, každý sa snaží vyškriabať čo najvyššie.Často ani netušíte z ktorej strany vám hrozí smrtiaci úder. Ťažké časy nútia ľudí používať zákernosti, mnohí reagujú skratovo a svoje konanie ospravedlňujú výhovorkami, ktoré už  dávno stratili svoju originalitu. A ja vám hovorim, že sa máte naučiť milovať šéfov, čo vás pripravili o chlieb aj kolegov, ktorí sa nečestne pretlačili na vaše miesto a kľudne si myslite, že som cvok, zatiaľ mi nič také nehrozí.Nechcem povedať, že im máte ruky bozkávať,no určite  sa im aspoň pekne poďakujte a skúste sa triezvo pozrieť na to, čo vás postihlo.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (11)

Pred pár rokmi som tiež ostala bez práce, lebo som nebola tá správna pre toho či onoho a hoci som prvý deň bola hrdinka, na druhý deň som si aj posmrkala. Tiež ma prenasledovali otázky, na ktoré som darmo hľadala adekvátne uspokojivé odpovede. Vtedy som ešte nebola schopná nikomu ďakovať a posielať mu myšlienky plné lásky.No mala som chuť pustiť sa do novej práce, hoci žiadna možnosť široko ďaleko nebola a jeden problém akoby začal priťahovať ďaľšie. Neprestávala som snívať o dome, cestovani, peniazoch a stále som svoje sny posilňovla, videla som sa v nich.Východisko som hľadala v rekvalifikacii a násednom podnikaní, aj to však bol omyl .Napiek tomu moje sny nezostali nesplnené .Mala som možnosť vycestovať do zahraničia, pracovať tam a dať mojim tužbam reálnu podobu. Dnes skutočne úprimne ďakujem ľuďom, ktorí ma vyhodili zo zamestnania. Neviem si predstaviť čím by som bola, keby sa tak nestalo.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Milujte svojich nepriateľov, ukazujú vám vašu skutočnú cenu.Veď len vtedy človek rastie, keď dokáže prekonávať prekážky. Ak sa nauči aj milovať tých, čo mu ublizujú, svoj život obohatí o nový rozmer!

Gabriela Oremová

Gabriela Oremová

Bloger 
  • Počet článkov:  43
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som presvedčená ,že ak človek do svojho zámeru vloží silu svojej duše a teplo svojho srdca, celé nebo sa spojí, aby mu pomohlo! Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu