reklama

Vôbec nechápem

Človek je tvor omylný. Dokonca sa hovorí, že chybu urobí len ten, kto pracuje, kto leží pred televíznou obrazovkou, nepokazí nič. Myslela som si, že sa mi to nemôže stať a ani dnes nechápem, ako a kde sme sa všetci pozerali, keď sme si nič nevšimli.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (11)
Obrázok blogu

Piekla som tortu. Veľmi ma táto činnosť baví a mám z nej radosť. Všetko mi išlo pekne od ruky, nič nezhorelo, nepripálilo sa.

Mala som na lístku napísané dve dievčenské mená, ktoré tam mali byť a pred zdobením som si všetko pekne nakreslila a naplánovala. Dokonca mi manžel uložil písmenká, ktoré som ja vytlačila a umiestnila na vrch tortičky.

Keď som už bola s prácou takmer hotová, dobehla dcéra a ostala pri mne hodnú chvíľku, počas ktorej nespustila oči zo mňa, ani z môjho diela. Vyčačkanú tortu som si odfotila a už sa viezla na oslavu. Celý čas si nikto nič nevšimol, aspoň mi nikto nič nepovedal, asi sme všetci mali vlčiu tmu pred očami.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Poobede som si sadla k počítaču a takmer som omdlela, keď som sa pozerala na fotografie torty pred sebou. Až vtedy som zbadala vynechané písmenko v mene napísanom na stuhe. No už bolo neskoro na opravu, ostáva mi len veriť, že im aspoň chutila...a na budúce dávať lepší pozor.

Gabriela Oremová

Gabriela Oremová

Bloger 
  • Počet článkov:  43
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som presvedčená ,že ak človek do svojho zámeru vloží silu svojej duše a teplo svojho srdca, celé nebo sa spojí, aby mu pomohlo! Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu