reklama

Prečo ísť protestovať proti Gorile.

Prečo ísť protestovať proti Gorile v týchto sibírských mrazov, prečo vlastne mrznúť na uliciach. Dôvodov je veľa pre mňa je najdôležitejší ten, že nechcem žiť ako slušný a tak zároveň poslušný oklamaný občan, ktorému raz za štyri roky politici veľkoryse dovolia pocit máte vo svojich rukách.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Prečo ísť protestovať proti Gorile v týchto sibírských mrazov, prečo vlastne mrznúť na uliciach. Dôvodov je veľa pre mňa je najdôležitejší ten, že nechcem žiť ako slušný a tak zároveň poslušný, oklamaný občan, ktorému raz za štyri roky politici veľkoryse dovolia pocit máte vo svojich rukách.

Máte to síce občania vo svojich rukách, ale čo a ako rozhodneme my a verte na tom sa vieme dohodnúť a k tomu vás občania nepotrebujeme. Za dvadsaťdva rokov od novembra to dokazujú spoľahlivo hovoria tomu demokracia. K tomuto spoločenskému systému nemám vrelý vzťah, pretože slušní občania sú v ňom len fackovacími panákmi, a svojich práv sa musia domáhať pracne a dlho.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ďalší z dôvodov je ten, že ani Gorila neotvorila niektorým politikom oči. Uráža ma vyhlásenie predsedu SDKU-DS, že je to on kto to tu čistí, že je to on koho sa boja tí čo porušuju zákony, ale nedokáže pritom uviesť jedinú kauzu, ktorá bola za jeho osemročného vládnutia odhalená a vyriešená.

Ďalší z dôvodov je ten, že je nemorálne sa pozerať ako si pár ľudí rozdelilo tento štát a berú provízie za predaj toho čo vybudovali za mizerné platy ostatní občania Slovenska. Niektorým sa to bude zdať možno socialistické, možno až marxistické, ale je to tak.

V novembri 89 tiež nebolo najteplejšie, ale s nádejou na lepšie časy sme to vydržali a vyniesli sme viacerych dnešných politikov do pozícii kde sú dodnes, a tak by si aj oni mali pripomenúť komu za to vďačia - ulici.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Nejdem tam preto aby sa zrušili politické strany, bez nich to nepôjde ešte dlho, nie preto, že chcem ďalšiu revolúcii, ale preto, že takto to proste ďalej nejde. Zákony by mali nie platiť pre každého, zákony musia platiť pre každého, pre obyčajných ľudí, majiteľov Penty, pre politikov, sudcov, prokurátorov, prezidenta.

Otakar Polák

Otakar Polák

Bloger 
  • Počet článkov:  31
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Senior, trochu introvert, ktorý má rád šport, literatúru, svoje sny, ktoré sa väčšinou nesplnili. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu