reklama

Mal som príšerný sen

Napadnutie Ukrajiny, vražda Borisa Nemcova. Je to stále horšie a je toho stále viac. Čo bude ďalej? Mám hrozný strach. Bojím sa, že ten človek sa nezastaví pred ničím.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (18)

Túto noc som mal strašidelný sen. Snívalo sa mi, že som čakal v dlžiznom rade. Na jeho konci bol Putin stojaci pri sude s kyselinou. Každého človeka schmatol a spýtal sa ho: Zradíš svoju vlasť? A keď ten povedal že nie, tak mu ponoril hlavu do kyseliny. Bolo to hrôzostrašné. Vo chvíli keď prišiel rad na mňa, som sa zobudil. Bol som celý spotený.

Naozaj mám z toho strach. Necítim sa tu bezpečne. Sme príliš blízko. Bolo by treba niekam ujsť. Ale kam? Najlepšie kamsi ďaleko, niekam do Ameriky. Najlepšie by som sa cítil, keby som bol niekde v Amerike hospitalizovaný v nemocnici, na uzavretom a dobre stráženom oddelení. Tam by sa mi nemohlo nič stať, to by som bol v bezpečí. To je skvelá idea. 

Juraj Paškuliak

Juraj Paškuliak

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  224
  •  | 
  • Páči sa:  356x

Pochádzam z Kláštora pod Znievom. Študoval som na Škole úžitkového výtvarníctva v Kremnici. Živím sa výrobou majstrovských sláčikových hudobných nástrojov. Som autorom štyroch zbierok poviedok, ktoré v priebehu rokov 2010 až 2013 boli vydané v knižnej podobe. Zoznam autorových rubrík:  SpoločnosťPolitikaNezaradenéPrózaFotografiePoéziaKultúraSúkromnéSpomienky na matku

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu