reklama

Ale,ale pán Morvay...

Dal som si tú námahu a prečítal Váš komentár, k rozhovoru pani Klausovej. Výsledkom je, že som rád, že som si neobjednal v Sme možnosť čítať hlúpe komentáre cez piáno.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Očakával so od Vás komentár nie len k odpovediam pani Klausovej ale aj k jej položeným hlúpym otázkam. Preto boli hlúpe, lebo sa netýkali problematiky jej práce: čo mieni na Slovensku svojou činnosťou dosiahnuť. Pýtať sa a vyžadovať názory na politiku svojho manžela. by bolo iste zaujímavé, keby sa diametrálne líšili. Porovnávali ste v podobných prípadoch vyjadrenie druhých polovičiek špičkových politikov zahraničí? V úlohe prvej dámy v Čechách sa orientovala veľmi dobre a v rámci otázok sa tiež mohla spomenúťa j jej ďalšia činnosť.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Pán Morvay, pamätáte sa ešte na “hruštičku húževnatú“? Pokiaľ viem pani Klausová nebola vo volebnom týme Miloša Zemana. A ak si myslíte, že jej odpoveď koho by rada videla na poste prezident bola taká závažná, že zásluhou toho sa Zeman stal prezidentom, potom musíte priznať, že ide o ženu s mimoriadne silným vplyvom na verejnú mienku obyvateľstva Čiech.

 Rád by som aj  vedel na základe ktorých jej výrokov ste došli k záveru, že sa na svoju funkciu nehodí.

Nazývate ju postaršou tetou, chceli by ste ne jej poste vidieť nejakú sexbombu? V jej veku je veľmi veľa politikov ešte činných. Je smiešne jej vytýkať, že ten post dostala preto, lebo bola pani Klausovou. Stačí sa poobzerať po Slovensku, či to nie je náhodou aj u nás bežné pravidlo, podporovať svojich príbuzných a známych. Nechápem, prečo nepadla otázka, ako chce naše vzájomné vzťahy vylepšiť. Na druhej strane si myslím, že Váš komentár pán Morvay rozhodne k zlepšeniu česko – slovenských vzťahov neprispel, skôr naopak. Mohli by ste pán Morvay vysvetliť čo ste týmto komentárom chceli dosiahnuť?

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Prečo spomínate v komentári jej otca má to vplyv na jej prácu? Ak áno potom musíte si aj Vy priznať vplyv Vašich predkov na Vás, ktorí k Slovákom neboli zvlášť naklonení.

S prvými dvoma odsekmi Vášho komentára súhlasím, ale veď tým ste súčasne povedali čo diplomati môžu povedať a čo nie.

Ivan Paulička

Ivan Paulička

Bloger 
  • Počet článkov:  60
  •  | 
  • Páči sa:  3x

Zvedavý človek, ktorý má rád život v jeho mnohotvárnosti. Zoznam autorových rubrík:  VedaSpoločnosťtechnikakultúraSúkromné

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu