reklama

Videoblog Cesty Čínou #2: Najkrajší vidiek v Číne - Wuyuan, Jiangxi

Rodisko starodávnej Huizhouvskej kultúry, ktorá veľmi výrazne prispela k formovaniu čínskeho kultúrneho dedičstva. Vitajte na najkrajšom vidieku v Číne, v oblasti Wuyuan!

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Cesty Čínou s Pavlom Dvořákom je video blog o živote v Číne, čínskej kultúre, tradíciách a o cestovaní touto nádhernou krajinou. Pavel Dvořák je tlmočník, cestovateľ a “video-točiaci-fotky-fotiaci” bloger.

www.cestycinou.sk

A je tu druhý diel môjho videoblogu. Zo Šanghaja sa presúvam na juh. Smer moje cesty je stret troch provincií, provincie Anhui, Jiangsu a Zhejiang. Táto oblasť je rodiskom starodávnej Huizhouvskej kultúry, ktorá veľmi výrazne prispela k formovaniu čínskeho kultúrneho dedičstva. Vitajte na najkrajšom vidieku v Číne, v oblasti Wuyuan! Aj napriek tomu že Wuyuan patrí do provincie Jiangsu, radí sa tradične do oblasti Huizhou. Oblasť starobylej kultúry Huizhou je na čínske pomery síce malá, ale veľmi slávna a kedysi to dokonca bola jedna z najbohatších a najvplyvnejších oblastí Číny. 

Pavel Dvořák

Pavel Dvořák

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  154
  •  | 
  • Páči sa:  636x

Volám sa Pavel Dvořák, 12 rokov žijem v Číne, píšem blog a natáčam videá o čínskej kultúre a živote v Šanghaji (www.cestycinou.sk); píšem, prekladám a vydávam knihy (www.vydavatelstvorak.sk). Podrobnejšie na www.paveldvorak.sk Zoznam autorových rubrík:  Čína

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu