reklama

Ako zhasnutý maják

Toto, čo sa deje v staronovej "mixvláde" v procese "reštrukturalizácií", ani boh netušil...! Prípad za prípadom vyťahujú novinári na "svetlo božie", čoraz stupídnejšie veci z prostredia "politmanéže" a našinec už ani neverí...! Kam vedú túto "loď duchov" neskúsení, ale o to viac bezohľadní "zvolenci" štátu ?!

Písmo: A- | A+
Diskusia  (51)

To, čo včera minister Mikloš na tlačovke oznámil s nasprostastým úsmevom, o ďalších pomocných zdrojoch financovania zadĺžených hospodárstiev EuroGrécka, EuroÍrska a EuroPortugalska, vraj bolo známe všade a všetkým ! Načo "náš Sulík" placho reagoval na TV obrazovke, že...nemal ani tušenia o skutočnej výške pôžičiek bankám týchto štátov... Dvojnásobky oficiálne zverejňovanej europomoci, v nenávratne ?!

To, že ministerstvo financií prihráva miliónovú zákazku "politickému klientovi", ako nájomné daňového úradu na päť rokov v Košiciach, vraj bude riešené predsedníčkou vlády... Kam to zas "vládny lodivod zakotví", aby nerozhneval "Poseidóna mláky" Sulíka ? Jemu to totiž neprešlo pri pokuse ryžovať nájomným politdomom...

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ale to, že Miloslava Zemková postúpila funkčne do lóže politbyra náležiacej GR - RTVS a pomocou Buratína našej kultúry aj finančne, na úroveň 6,5 tisíc eur mesačne..., že dostala od SRo odmenu troch mesačných platov - cca 13 tisíc eur pri plynulom vplávaní do prístavu verejnoprávnosti a prirodzene ďalších neopodstatnených 17 tisíc eur na odstupnom zo SRo ! je po zverejnení pozadia všetkého - hnoj ! Vraj,"...aj keby chcela, nemá komu to odstupné vrátiť...!"

Nástupnícka inštitúcia RTVS, ako plť na čele s kapitánom Zemkovou, po finančnej injekcii 10 miliónov eur zo štátneho rozpočtu, inštalovaním asi desať nových riaditeľov a ani prepustením polovice súčasnej posádky, nedopláva ďaleko... Aj jej maják týmto postojom vyhasol navždy !

Pavol Štulajter

Pavol Štulajter

Bloger 
  • Počet článkov:  96
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Vraj som odjakživa konfliktný typ a rebel... Argumentujem, že to tak nie je a - som v konflikte! Zoznam autorových rubrík:  FíčerKritikaNázorUtajená realitaSociálnospoločenskéZo života - reminiscencie

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu