reklama

Urobiť vec, ktorá mi naháňa strach...

Nedávno som čítala knižku, ktorú mám strašne rada. Celý dej sa točí okolo dievčiny, ktorá sa volá Mia. Na prvý pohľad úplne obyčajné dievča ale len do chvíle, kým sa nedozvie, že je princezná. Chudera, musí čeliť všetkému možnému až kým sa z povinností nezrúti. Jej skvelý terapeut jej poradí: Urob jednu vec za deň, ktorá ti naháňa strach!

Písmo: A- | A+
Diskusia  (8)

Má úplnú pravdu. Od vtedy som túto radu začala praktizovať aj ja. Kto ma pozná lepšie vie, že nerada robím veci, ktorých sa bojím, som nerozvážna a namiesto toho aby som robila to na čo mám, nerobím nič. Nie je to správne. 

 Musím to zmeniť. Postupne za začať oťukávať a brať veci v mojom živote trošku vážnejšie. Dnes sa mi to aspoň kúsok podarilo. Konečne som sa prestala báť na jednom predmete v škole. Koľko mi to vydrží? Dúfam, že dlho. Vôbec to nie je také strašné. Čo je na tom zdvihnúť ruku a prihlásiť sa? Konečne sa mi to podarilo. Ešte tento stres premôcť aj na nemčine, ktorá je pre mňa Boží trest.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Má to niečo doseba. Urobiť vec, ktorá mi naháňa strach. Veď to je úplne super. Možno to vyformuje moju osobnosť a nebude mi robiť problém nič :D . Týmto chcem poprosiť ľudí v mojom okolí aby ma nútili prekonávať môj strach ;) . 

Petra Mojžišová

Petra Mojžišová

Bloger 
  • Počet článkov:  15
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som obyčajné dievča, ktoré od života čaká, že raz bude naozaj plnohodnotný, zábavný a hlavne aby za niečo stál. Dovtedy sa snažím a budem snažiť preskakovaťvšetky prekážky, ktoré sú právom alebo neprávom naukladané na mojej strastiplnej ceste. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenáRodinaHaluzeLen tak...Súkromné

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu