reklama

Multifunkčné internátne kuchynské zariadenie

Je lacné, úsporné na priestor, má široké využitie. Zohrieva, rozmrazuje, griluje, zapeká, varí, dusí, prevára. Predstavujem vám multifunkčné internátne kuchynské zariadenie MIKZ.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (6)

Každý vysokoškolský internát je iný. Na drvivej väčšine z nich je varenie na izbe výslovne zakázané. Na to sú určené samostatné priestory. Študenti sú však natoľko pohodlní, že si radšej spravia kuchynku priamo na vlastnej izbe.

A tak vysokoškoláci zapnú svoje vysokoškolské závity, rozmýšľajú a optimalizujú. Nie je predsa jednoduché zmestiť celé kuchynské vybavenie do malej izby. Najmä ak je k dispozícii len jedna elektrická zástrčka.

A takto vznikla táto kuchynská zostava:

Verte či nie, táto fotografia nevznikla ako úmyselný aranžmán, ale ako výsledok maximálneho využitia priestoru. Prototyp multifunkčného internátneho kuchynského zariadenia nájdete na žilinských internátoch.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Páči sa vám?

Peter Piatka

Peter Piatka

Bloger 
  • Počet článkov:  32
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Poslucháč Žilinskej univerzity, exšéfredaktor časopisu ŽUŽO, koordinátor projektu Univerzitníky, učiaci sa project manager .-) Zoznam autorových rubrík:  NezaradenáSpoločnosť300 hrmenýchUtrpenie spisovateľaŽivot na internáteFotografieGreat BritainPráca ako zábavaPrózaBlog o blogu

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu