reklama

Priemerný herecký výkon už na Slovensku, vďakabohu, nestačí

Prvé dejstvo Chromíkovho nepodareného divadelného predstavenia už teda máme za sebou. Osemdesiat percent občanov Slovenska sa odmietlo podieľať na velebení tohto jedinca, ktorý rafinovanou schovávačkou za práva detí a ľúbeznými rečami o „tradičnej“ rodine obalamutil dôverčivých veriacich ľudí. Zlo, ktoré vysial, nemá v dejinách našej krátkej demokracie obdobu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (13)

Lenže niečo sa stalo. Drvivá väčšina Slovenska dala prednosť iným veciam ako oslave Chromíkovej veľkosti.

Pán Chromík, kde sa stala chyba? Ako je možné, že sa ovečky nevrátili do košiara? Vraj to spôsobila neprajná antikampaň ? Alebo za to môže len nešťastné slnečné počasie? Tak či onak, Chromíkovo slávne ťaženie sa skončilo ešte skôr, ako sa začalo.

Ale pozor, pán Chromík sa ihneď po odmávaní referenda nechal počuť, že toto je len začiatok jeho „dobrodružstva“ a chystá sa zájsť oveľa ďalej. Vyznelo to temer ako vyhrážka.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ale vráťme sa k divadlu. Alebo radšej k filmu. Ak ste ešte nevideli Kód Enigmy o živote britského matematika Alana Turinga, srdečne Vám ho doporučujem. Tento výnimočný človek odhalením tajného nemeckého šifrovacieho kódu znížil počet obetí v 2. svetovej vojne o najmenej 13 miliónov ľudí. A len tak mimochodom – bol gej.
Pán Chromík by sa v tom filme možno uplatnil v úlohe štatistu. Na to by však musel byť oveľa lepším hercom.

František Piffko

František Piffko

Bloger 
  • Počet článkov:  7
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Chcem veriť, že aj na Slovensku sa dá žiť lepšie.Je ale potrebné niečo pre to urobiť. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu