reklama

Milí priatelia Ukrajinci!

V týchto dňoch veľmi pozorne sledujem situáciu vo Vašej krajine. Myslím na Vás, mojich priateľov v Kyjeve a v mnohých kútoch Vašej krajiny. Som smutná z násilností na Ukrajine, kde už podľa mojich informácií, zomrelo 26 ľudí a viac ako tisíc ľudí je zranených. Tak ako som Vás poznala na našich stretnutiach striedavo v Bruseli a v Kyjeve, máte o budúcnosti svojej krajiny jasnú predstavu, bojujete za svoje práva a budúcnosť Ukrajiny.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (11)
Obrázok blogu

Únia nesmie zanevrieť na krajiny bývalého sovietskeho bloku, ktoré sa chcú vymaniť z vplyvu Ruska. Únia nesmie zanevrieť na Ukrajinu!

Presne tak ako to povedal Zbigniew Brzezińsky:„Európa si nemôže dovoliť, aby sa Ukrajina dostala definitívne pod ruský vplyv. Tým by sa úplne narušila rovnováha v celej Európe!"

EÚ by nemala váhať vyslať jasný signál ukrajinskej vláde, aby jednala s opozíciou a zastavila násilie! Občania Ukrajiny nemôžu trpieť za to, že ich politici zlyhali!

Milí priatelia Ukrajinci!

Je mi smutno, že nedokážeme využiť všetky možné prostriedky na to, aby nedošlo ku krviprelievaniu. V myšlienkach a v modlitbách som spolu s vami na barikádach, kde chránite občiansku slobodu a demokraciu!

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Nech Pán Boh chráni všetkých obyvateľov Ukrajiny! Spájame sa s Vami v spoločnej modlitbe v nádeji, že naše modlitby a prosby budú vypočuté!

Zita Pleštinská

Zita Pleštinská

Bloger 
  • Počet článkov:  162
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Poslankyňa Európskeho parlamentu v období 2004-2009 Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu