reklama

Trochu im závidím

5:15 vyliezajú zo stanov. 5:30, tuš sa dotýka tibetských vlajočiek a sny dostávajú reálnu podobu. 5:45 stojíme pred spoločným stanom, obláčiky pary od úst a drkotajúce zuby.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)
Obrázok blogu
(zdroj: Andrej)

6:00, Tomáš dáva posledné inštrukcie a štartuje.

Nasledujúce tri hodiny som svedkom tichého behu na dlhé trate. Míňajú ma ľudia, ktorých netreba povzbudzovať tak ako zvyčajne. Bežia za seba, za svoj sen. 3 kolá sú približne 2 kilometre. Na štarte v nádobkách zostávajú lístočky s výzvami: Štyri kolá, dvadsať kôl, nezastaviť sa, nevzdať to, ...

S vychádzajúcim slnkom stúpa teplota, ubieha polovica času. V živote sú rôzne prekážky. Na trati sú to PET fľaše s vodou. 3 kilá naviac. Moja lenivosť. Prijímačky na vysokú. Ľudia si fľaše začínajú brať sami od seba. Do obehu sa dostáva sada náradia z auta, hever, dokonca rezerva.

Fotím a natáčam a trochu im závidím ten pocit, ktorý budú mať po dobehnutí. Pocit, že som odbehol niečo, čo by som inde asi neodbehol. Pocit, že som sa dostal na hranicu svojich síl - a ešte kúsok za ňu.

Posledné kolo beží asi každý. Vidím úsmevy aj úľavu. Nie sú to nijakí športovci, skrátka bežali za svojim snom, niesli si svoje prekážky a nevzdali to.

Za tie tri hodiny sa piatim ľuďom podarilo zabehnúť polmaratón. Trochu im závidím ten pocit, ktorý mali po dobehnutí.

Andrej



Andrej píše o aktivite počas zážitkovej akcie Dreamworks, s.r.o. Príďte zažiť akú výzvu prinesie zážitková akcia Čardáš na Myjave .

MO Plusko

MO Plusko

Bloger 
  • Počet článkov:  73
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Sme aktívni mladí ľudia a radi robíme akcie pre mladých. Našou víziou sú aktívni mladí ľudia otvorení novým podnetom s túžbou objavovať. V priateľskej atmosfére preto rozvíjame potenciál mladých ľudí prostredníctvom metód zážitkovej pedagogiky.Outdoor, zážitok, byť samým sebou - to sú slová, ktoré sme my. My, plusáci. Zoznam autorových rubrík:  AkcieĽudiao Zážitku

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu