reklama

Nebudem škodiť Slovensku!

Každý z nás si na nový rok zvykne dávať predsavzatia. Niektoré splníme, iné sa nám nepodarí dosiahnúť, ale skúšame to z príchodom každého nového roka.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)
Obrázok blogu
(zdroj: Denník N)

Jedno si dal aj minister vnútra. Také, ktorým zaručene upokojil koaličných partnerov, ale žiaľ nikoho iného: „Na to, aby sa stíhala korupcia na najvyšších poschodiach, by ju museli tí najvyšší predstavitelia páchať.“

To je odpoveď ministra vnútra na otázku či bude bojovať s korupciou na najvyšších miestach v roku 2017. Je to taká tragikomická veta nového roka, ktorá charakterizuje plány súčasnej vlády v boji proti korupcii. No, aby som vo všetkom ministrovi nekrivdil, má predsa len v niečom pravdu. A to, že z roku 2016 neexistuje žiaden príklad takejto korupcie.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

To je pravda pán minister, nie je taký príklad. Ale nie je to preto, žeby sa nestal, ale preto, že držíte pevne opraty vo svojich rukách. Alebo už poznáme verdikt v takých kauzách ako pitie Coca - Coly na Vazovovej ulici?, nahrávka s hlasom, (všetci vedia koho) ktorý tvrdí, že zarobil vlastnou hlavou 35 mil.?, je vyšetrené predražené logo slovenského predsedníctva, či nebodaj je uzavretá kauza DéPéHáčkového kamaráta Baštrnáka?!

Minister s tak pošramotenou povesťou už dávno nemal byť ministrom. Jeho zotrvávanie na poste vážne narúša dôveryhodnosť celého ministerstva. Stačí len zmeniť novoročné predsavzatie pán minister na: Nebudem škodiť Slovensku!

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Podporte článok aj na VYBRALI.SME.SK

Ján Raclavský

Ján Raclavský

Bloger 
Politik
  • Počet článkov:  118
  •  | 
  • Páči sa:  56x

Odborník na verejnú správu, štátnu správu a samosprávu. Zaujímajúci sa o dianie, problémoch a procesoch na ministerstve vnútra. Nezávislý poslanec mestského zastupiteľstva v rokoch 2010-2018.Raclavský JánPropagujt Zoznam autorových rubrík:  Verejná správaDolný KubínPolitikaSpoločnosťNezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu