reklama

Robte to, čo vás baví

V dnešnej dobe veľa ľudí žije uponáhľane a venuje sa veciam, ktoré ich absolútne nebavia. Niet sa čo čudovať, keď hlavnou motiváciou je vôňa peňazí.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

V dnešnej dobe veľa ľudí žije uponáhľane a venuje sa veciam, ktoré ich absolútne nebavia. Niet sa čo čudovať, keď hlavnou motiváciou je vôňa peňazí. Množstvo ľudí nemá žiadne sny a keď ich už majú, tak sa ich nesnažia plniť. Stačí sa pozrieť na tie kyslé a znudené tváre , ktoré stretávame každý deň na ulici. Celý život sa len naháňajú a snažia sa zohnať peniaze prácou, ktorá ich vôbec nebaví. Mnohí vychodia školy, ktoré im nanútia rodičia a v neskoršom veku zistia, že nerobia to, čo ich napĺňa. Títo ľudia žijú celý život v problémoch, s nudnou prácou, robia veci, ktoré ich nebavia a sú im proti srsti.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Na svete sú i ľudia, ktorí si idú za svojimi snami a dokážu si každý deň urobiť krásnym. Každý deň na sebe tvrdo pracujú, aby sa mohli nakoniec živiť tým čo ich napĺňa a robí šťastným. Každý z nás by sa mal zamyslieť a položiť si otázku: Prečo by som mal mať nudný život, s nedosiahnutými vidinami svojich snov a túžob, ktoré sa mi rozplývajú pred očami, keď môžem ten svoj prežiť naplno? Každý sa musíme vydať na svoju životnú cestu a splniť si sny! Táto cesta bude plná prekážok, ale ak sa spojí viera, vytrvanie a odhodlanie, tak človek dokáže všetko, po čom túži. Každý má život taký, aký si ho sám urobí.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Niekto si myslí že svoje sny nedokáže splniť alebo sa mu zdá že to príliš dlho trvá a vzdá to. Človek by sa nemal za žiadnu cenu vzdávať a ísť si stále za svojím. Ak sa niekto vzdá svojho sna, určite mu na ňom dostatočne nezáleží. Stačí sa držať známeho výroku : „Kde je vôľa, tam je cesta!“ Tento výrok je krátky a výstižný tak si ho prosím zapamätajte a riaďte sa ním po zvyšok života. Hovorí o tom, že ak človek niečo berie vážne a nevzdá sa toho, tak dokáže aj nemožné.

Ja osobne mám skúsenosť s plnením snov, keďže som tanečník. Tanec dá veľa námahy, pretože ak chceš byť vážne najlepší a napredovať, musíš veľa na sebe pracovať a zdokonaľovať sa. Každý menší úspech ma motivuje k ďalšiemu. Človek si ani neuvedomí a za celý život dosiahne prekonávaním menších úspechov jedno obrovské dielo. Nejde však iba o tanec, tento princíp sa dá uplatniť v každej profesií, či už ste futbalista, podnikateľa, úradník alebo niekto iný. Každý má talent a nemal by ho premrhať.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Neseďte doma na zadku a nesnívajte, ale začnite žiť svoj sen ! Možné je všetko, lebo ak máme vôľu, tak nám žiadna cesta nie je priťažká.

Radovan Kováč

Radovan Kováč

Bloger 
  • Počet článkov:  1
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Študent a tanečník Phantoms Crew Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu