reklama

Toľko svíň je aj na Bratislavu priveľa

Partička diviakov vyčíňa v Starom Meste v Bratislave pod Bôrikom pri vládnom hoteli a pri čínskej ambasáde. Máme už aj prvú obeť. Je ňou ich excelencia Dog Berni-Bac. Bude z toho medzinárodný škandál?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (8)

Svine už nemajú ďaleko k nášmu parlamentu (necelý kilometer vzdušnou čiarou). O čo ide tým sviniam? Kto je za nimi? Kto ich financuje? Ako sa tak ďaleko dostali?

Nechcel by som byť v koži politikov. Čo s tým urobia? Myslím tie svine, lebo politici určite nič neurobia. Aj keby chceli. Majú dostatočné skúsenosti so sviňami? Zdá sa, že nie. Jeden minister sa bude vyhovárať na druhého, Matovič na Sulíka, starostka na primátora, ostanec na odídenca a naopak. Na úradoch a na ministerstvách neodpovedajú na listy, asi nevedia, čo majú napísať. Možno by aj odpovedali, keby tak mali z čoho odpísať.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Piati diviaci vedení skutočne veľkou skúsenou sviňou nivočia záhrady a pohrýzli ich excelenciu Doga Berni-Baca. Obeťou sa stal náš sused - múdry, dobrý, veľký a dôstojný Pán Pes s veľkým P, ktorého si naši susedia adoptovali z útulku. Ledva sa vylízal zo zlého predchádzajúceho zaobchádzania a už má znovu strach, bojí sa vychádzať von na záhradu.

Smutný Dog Berni-Bac sa lieči
Smutný Dog Berni-Bac sa lieči 
​  Veselý Dog Berni-Bac vo svojej záhrade
​ Veselý Dog Berni-Bac vo svojej záhrade  
Juraj Rašla

Juraj Rašla

Bloger 
  • Počet článkov:  35
  •  | 
  • Páči sa:  2x

Rašla Juro nie je kocúr, lebo je inžinierko a nemá chvost. My sme s Jurom autorská dvojica. Ja vymýšľam všakovaké mňaukoviny a inžinierko mi ich píše do počítača. Samozrejme, s myšami to viem a na klávesnici píšem celkom obstojne všetkými dvadsiatimi, ale moje pazúry pritom strašne škrabocú.Juro bol pôvodne zememerač (rovnako ako Abraham Lincoln, Old Shatterhand, Ján Botto alebo Ivan Popovič), ale občas mu prišlo na um urobiť „srandovnú“ mapu alebo geometrický plán. Félixss Muro Muro je milý, nekonečne dôverčivý, inšpirujúci a večne hladný PÁN KOCÚR.Rašla Juro Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu