Prečo mi Labello berie obľúbené vône?
Tesne po tom, ako som si zamilovala balzamy Labello, táto firma prestala vyrábať tie s jablkovou príchuťou. Fakt obrovská škoda. Ale veď mám na výber ešte z množstva vôní a príchutí, vravím si. A v zápätí stiahnu z výroby pomaranč, neskôr najsamlepší Tropical fruit, v ktorom prevláda(l) kokos (a ten ja mimochodom zbožňujem v akejkoľvek podobe). No a v poslednom čase sa nemôžem dopátrať ani kamilkového balzamu. Tragédia! Nakoniec už asi zostanú len tie neutrálne ako Classic, Hydro care, UV či Sun. Nič proti nim, ale kamilka je kamilka. Ach jaj...
Prečo používam slová ako "igelajtka" či "rupsak"?
Asi z tých istých dôvodov, prečo vravím "dobro", "ficka"a ďalšie podobne nezadefinovateľné výrazy. Recesia, snaha odlíšiť sa? Možno. Logické vysvetlenie? Nemám.
Prečo Plzeň zmenil plechovku?
Veď tá predtým bola pekná. Možno ju chceli ošatiť do zlata, aby vyzerala vznešenejšie a evokovala tak v ľuďoch kvalitnú chuť. Tých možností je samozrejme viac, ale ja si nepamätám, že by niektorý výrobca piva menil plechovku (ale je pravda, že nemám bohvieaký prehľad v pivnej histórii:) a to na svete existujú omnoho nevydarenejšie kusy ako tá plzeňská. No nič. Zmierme sa s tým. A ak budete v obchode hľadať "Pilsner Urquell", nehľadajte tú zeleno-bielo-zlatú plechovku, ale zamerajte sa radšej na názov :).