reklama

Interiérový dizajn v roku 2016

Čo budeme vidiet v dizajne v roku 2016? Aké smery, tvary a predmety nás budú sprevádzať? Bezpochyby to bude jednoduchosť, veľa bielej a alabastrovej, zvlnené formy a ešte viac...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Podlaha v tvare rybia kosť

Má niečo viac dostupný šik ako klasické parketové podlahy ukladané v tvare rybia kosť? Ozajstná krása tejto starodávnej techniky je jej schopnosť prekonať epochy dekoratívnych štýlov. Podlaha tohto druhu je ako chameleón, požičiava si jeho skvelé, a pritom kultivované odvolanie sa na akýkoľvek priestor .

Obrázok blogu
Obrázok blogu
Obrázok blogu

Oblúkové sedacie súpravy

Sedieť spolu? Sedieť skrz na skz? Obľúbená odpoveď : oblúkové sedacie súpravy. Pretože, keď je oblúk tak akurát, telo prirodzene hrá pri usadení sa. Oblúkové sedacie súpravy sú bezpochyby tvarom pre rok 2016.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Obrázok blogu

Nová elegancia

Obývacia izba, ktorá mieša moderné a starožitné kúsky k dokonalosti, voláme nová elegancia. Moderná elegancia sa spája s izbou, ktorá sa blíži k farbe s opatrnosťou vo všetkom okrem výrazných farebných obrazov a umeleckých predmetov, ktoré visia alebo sú uložené okolo rafinovaného usporiadania nábytku.

Obrázok blogu
Obrázok blogu

Keramika
Z akéhokoľvek materiálu, keramika má najväčší návrat do interiéru práve teraz. V slovenských galériách nájdete veľa krásnych kúskov z keramiky, ktoré Vám zútulnia Váš priestor.

Moderná modranská keramika
Moderná modranská keramika 
Obrázok blogu

Zrkadlové prostredie

Ako francúzsky filmový režisér Claude Chabrol raz povedal o zrkadlách " nechajte veci prejsť ich povrchom" a v tomto januári fascináciu s reflexnými stenami ukázal tiež Dior ako horizont svojej „haute couture“ prehliadky.

SkryťVypnúť reklamu
reklama
Obrázok blogu
Obrázok blogu

Jednoduchosť

Jednoduchosť je hlavným smerom v zariadovaní interiéru. Nie je potom náhodou, že biela farba resp. alabaster sa stala farbou tohto roka.

Obrázok blogu

Prešívanie v čalúnení

Prešívanie je najhorúcejšia vec v čalúnení v tejto sezóne. Vzhľad, ktorý zahŕňa výstavnosť Art Deco, je pripravený pre viac ako hlavný prúd pozornosti. Rozhodne zvlnené a príjemné formy nás budú sprevádzať tento rok.

Obrázok blogu
Obrázok blogu

Veľa úspechov pri kreatívnom zariaďovaní Vám želá

 Renata Botev
 

Renata Botev

Renata Botev

Bloger 
  • Počet článkov:  5
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Renata Botev - slovenská interiérová dizajnérka, žila a študovala interiérový dizajn v New Yorku v rokoch 2008-2009, po presťahovaní sa v roku 2009 do Almaty (Kazachstan) so svojím manželom diplomatom, sa plne venuje dizajnu interiéra. V roku 2012 založila úspešnú firmu Real Beauty Interior Design, otvorila show room v Bratislave, dostala sa na medzinárodný trh so svojimi dizajnérskymi kobercami, ktoré pravidelne vystavuje na výstave Maison&Objet v Paríži. Od januára 2016 pokračuje vo svojej dizajnérskej práci v Nairobi, Keňa. Zoznam autorových rubrík:  LifestyleSúkromné

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu