reklama

Viňšovačka na Viliju

Staré zvyky zatracujeme a nové nás zotročujú a to si hovoríme vládci sveta. Preto Vám všetkým v tomto čase chcem popriať, tak ako mi huba narástla:

Písmo: A- | A+
Diskusia  (5)

Vinčujem, vinčujem na totu svatu Viliju, žeby Vám pán Buch dal, ten rok prežic, druhého še dožic, s menšima hrichami, večšu radoscu, božsku miloscu a ku temu co od milého pána Boha požadace (zdravie, ščesce) to ja Vám vinšujem nech Vám pán Buch dá.

Preklad ;-) :

Vinšujem, vinšujem na túto svätú Viliju, aby Vám pán Boh dal, tento rok prežiť, druhého sa dožiť, s menšími hriechmi, väčšou radosťou, božskou milosťou a k tomu, čo od milého pána Boha požiadate (zdravie, šťastie), to Vám ja vinšujem, nech Vám pán Boh dá.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Krásne sviatky želám.

Slavomír Repka

Slavomír Repka

Bloger 
  • Počet článkov:  593
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Nezaujíma ma, koľko stojí liter benzínu.Zaujíma ma, koľko zarábam ja.(kurňa, ten benzín je ale drahý)V roku 2005 (február) som na blogu SME začínal článkom PAŠTEKÁRIViac o mne a mojej práci nájdete na slavomir.skObývam krásnu časť zeme, nazývanú Slovensko. Bývam v dosahu hlavného mesta, ale aj hory a vodu mám blízko. Mimo rečou som východniar ;-), paštekár....Résumé môjho "NAJ" na blogu SME nájtete TU Zoznam autorových rubrík:  Moja profesiaZ pohľadu obchodníkaKonzultingCESTOVNÝ RUCHpostrehy z ciestosobný názorpohľadyAnalýzyAUTO - testNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu