reklama

Máme ešte vôbec legitímnu vládu?

Predseda SNS Andrej Danko pred dvoma týždňami vypovedal koaličnú zmluvu. Dnes je jasné, že vo svojom trucpodniku pokračuje, síce zo zákopov, ale pokračuje.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (24)

Dnes už asi otázka nestojí, či budú predčasné voľby, ale kedy budú predčasné voľby. Ak za dva týždne nedokázali "vodcovia bábok" umravniť "svoje bábky" tak sa podsúva otázka:

Má ešte táto vláda legitimitu?

Koaličná zmluva bola "vypovedaná" predsedom jednej koaličnej strany.
Toto rozhodnutie nebolo "zrušené" tým istým predsedom koaličnej strany, ale predsedom druhej koaličnej strany (SMER) za "prikyvovania" predsedom tretej koaličnej strany (Most-Híd).

Ak použijeme slová predsedov koaličných strán, tak občania vo voľbách rozhodli, že vládu majú vytvoriť 4 strany, SMER, SNS, Most-Híd a SIEŤ.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ak boli tieto slová pravdivé, tak vláda SMER-u a Most-u už dnes nemá legitimitu.

Zjednodušené, ale blízke pravde.

Slavomír Repka

Slavomír Repka

Bloger 
  • Počet článkov:  593
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Nezaujíma ma, koľko stojí liter benzínu.Zaujíma ma, koľko zarábam ja.(kurňa, ten benzín je ale drahý)V roku 2005 (február) som na blogu SME začínal článkom PAŠTEKÁRIViac o mne a mojej práci nájdete na slavomir.skObývam krásnu časť zeme, nazývanú Slovensko. Bývam v dosahu hlavného mesta, ale aj hory a vodu mám blízko. Mimo rečou som východniar ;-), paštekár....Résumé môjho "NAJ" na blogu SME nájtete TU Zoznam autorových rubrík:  Moja profesiaZ pohľadu obchodníkaKonzultingCESTOVNÝ RUCHpostrehy z ciestosobný názorpohľadyAnalýzyAUTO - testNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu