reklama

Prešov a služby. Stále ma tam niečo prekvapí

Tentokrát negatívne. Navštívil som Prešov z dôvodu pohrebu a tak som po pohrebe (bola zima) hľadal miesto, kde sa zohrejem a pokecám so sesternicou ...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (6)

Prešovčania poznajú Sabinovskú ulicu a keďže sme boli v blízkosti, tak som zaparkoval auto pred potravinami (aj tam som chcel ísť) oproti internátu za strojníckou priemyslovkou.

V hlave som mal informáciu (niekoľko rokov starú), že niekde tam pred poštou sa nachádza čajovňa, kde som kedysi dávno bol a v hlave bola zanechaná pozitívna stopa, tak sme zamierili do čajovne, ktorej meno som si nepamätal, ale približné miesto kde sa nachádza bolo fixované.

Čajovňu sme našli a vošli sme dnu. Interiér mi bol povedomý, takže sme si sadli k oknu (pod ním bol radiátor - preto tam).

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Obrázok blogu

(foto:mobil)

Asi po piatich minútach sedenia, keď k nám nikto neprišiel som sa postavil a hľadal obsluhu. Za nami v rohu sedela partia chalanov (preposielali si nejaké súbory z mobilu na mobil) a medzi nimi sedel aj "človek zodpovedný za obsluhu".
Asi by som mal napísať "nezodpovedný", lebo aj napriek upozorneniu ani do ďalších troch minút nikto neprišiel aby nás obslúžil.

RESUME :

Dátum a čas : 1.4.2008 cca 14:15 (nejde o prvoaprílový žart)
Zariadenie : Čajovňa Bonsaj, Sabinovská ulica, Prešov

Teraz si už určite zapamätám názov tejto čajovne (BONSAJ). Práve pre to, aby som tam už v živote nevliezol.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

VAROVANIE :

Čajovňu BONSAJ v Prešove obchádzajte oblúkom, najlepšie po druhej strane cesty.

Viem aj pochváliť - pozri TU

Slavomír Repka

Slavomír Repka

Bloger 
  • Počet článkov:  593
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Nezaujíma ma, koľko stojí liter benzínu.Zaujíma ma, koľko zarábam ja.(kurňa, ten benzín je ale drahý)V roku 2005 (február) som na blogu SME začínal článkom PAŠTEKÁRIViac o mne a mojej práci nájdete na slavomir.skObývam krásnu časť zeme, nazývanú Slovensko. Bývam v dosahu hlavného mesta, ale aj hory a vodu mám blízko. Mimo rečou som východniar ;-), paštekár....Résumé môjho "NAJ" na blogu SME nájtete TU Zoznam autorových rubrík:  Moja profesiaZ pohľadu obchodníkaKonzultingCESTOVNÝ RUCHpostrehy z ciestosobný názorpohľadyAnalýzyAUTO - testNezaradené

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu