reklama

Pán Fico, má vaša vláda problém s kokaínom?

Krátko po nástupe našej vlády začal Robert Fico hovoriť o kokaínových večierkoch v SaS. Prvý, druhý krát som to prepočul, lebo netreba reagovať na každé primitívne obvinenie. No práve to R. Fica posmelilo, možno si začal myslieť, že tomu tak naozaj je.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (119)

Tak som sa nechal otestovať na kokaín. Test bol samozrejme negatívny, keďže kokaínu som sa v živote nedotkol. Zároveň som R. Fica vyzval, aby on išiel na detektor lži a odpovedal na jednu jedinú otázku: „Je hlas na nahrávke, kde obstaráva svojou hlavou 40 miliónov korún, hlas Roberta Fica?

Samozrejme, že som nečakal, že by Fico išiel na detektor, lebo je zrejmé, že hlas bol jeho a v podstate to pri tých všetkých tuneloch nijak neprekvapuje. Ale Robert Fico pochopil, že kto sedí v skleníku, by nemal hádzať kameňmi.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

V marci tohto roku, ani nie tri roky neskôr, odpovedal v online rozhovore Ján Počiatek na túto otázku:

V prípade, že by Vám bola daná verejná výzva, ste schopný sa podrobiť testu na zistenie toho, či ste užívali omamné a psychotropne látky?

takto:

Kedykoľvek a bez akéhokoľvek zaváhania a na úplne ľubovoľné látky. Otázka je, či by s tým nemali problém politici z iných strán.“.

Nuž tak verejná výzva došla a minister dopravy, člen vlády Roberta Fica namiesto toho, aby splnil čo sľúbil, podal trestné oznámenie na občianskeho aktivistu Martina Daňa, ktorý si dovolil vyzvať Jána Počiatka na kokaínový test. Klasická eštebácka metóda – zastrašovanie.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Prečo minister Počiatek odmieta ísť na kokaínový test, napriek tomu, že tak prisľúbil, nech si zodpovie každý sám. Obávam sa však, že zrejme nie je jediný člen vlády Roberta Fica, ktorý sa bude kokaínovému testu vyhýbať ako čert svätenej vode.

Ale Robert Fico by si mal uvedomiť, že ak členovia jeho vlády majú problém s kokaínom, je to pre krajinu vážny problém. Podľa bývalého poradcu britskej vlády pre otázku drôg môžu za svetovú krízu bankári na kokaíne a keď sa pozriem na niektoré rozhodnutia našej vlády, mám dojem, že na kokaíne je ich tam viacero.

Richard Sulík

Richard Sulík

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  156
  •  | 
  • Páči sa:  462x

Rozhliadnite sa. Vidíte snáď na Slovensku niekoho iného, kto nemá žiadny korupčný škandál, kto drží slovo, kto má program zostavený naozajstnými expertmi, kto má viac ako 10 rokov skúseností, ako tieto konkrétne riešenia pre ľudí presadiť, kto sa neriadi ideológiou, ale zdravým rozumom a kto má úprimnú chuť postaviť tú najlepšiu možnú budúcnosť pre Slovensko? Všetci, ktorí nám veria, menia hru s nami. Nenechajú sa podplatiť rozhadzovaním, ktoré budú splácať naše deti. Už majú dosť chaotických amatérov. Zaujímajú ich konkrétne zmeny, pre ktoré sa mladým oplatí zostať na Slovensku. Chcú už konečne reálne výsledky. A chcú sebavedomé Slovensko, ktoré najlepšie vie, čo potrebuje. Sme SASKA a meníme hru. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu