reklama

Tvoj bývalý záchranca ťa teraz Zabije

Ľudovecká strana si vraj pred časom získala ľudí tým, že im v ohrození pomohla. Teraz to bude presne naopak.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Počul som to krátko po voľbách (myslím že tých, keď sa prvýkrát dostali do parlamentu, v 2016), a síce:
"Čudujete sa percentám ĽSNS? Nečudujte sa. Oni si ten svoj úspešný volebný výsledok Tvrdo Odmakali, priamo v teréne!"

Údajne to spočívalo v tom, že sa niekde sa strednom Slovensku odohrali silné lokálne prívalové povodne (alebo nejaká podobná prírodná pohroma), no a hneď vzápätí tam vraj nabehli svalnatí podsadití týpkovia v zelených a hnedých mikinách a tým úbohým a bezvládnym deduškom a babičkám, ktorých domy a dvory to zasiahlo, POMOHLI - blato, vodu a všetok ten sajrajt vykydali.
Vykydali, 'zatálčo brátislasky kavárnysti, liberáli a iní bu..anti si len zostali vysedávať v tých svojich kavárnach a na biednych dôchodcov v hladovyh a zaplavenyh doľinoh kašlali'. No a tí dedinčania im, ľesenesákom, potom neskôr vo voľbách svoje hlasy z vďaky odovzdali.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Nejako takto som to vtedy počul/čítal.
Či to bolo presne tak, neviem (kto si pamätá lepšie, nech dá do diskusie),
jedno je však isté - TERAZ, v čase korony, TO BUDE PRESNE NAOPAK.

TERAZ SA totiž ROZHODLI TÝCH NEŠŤASTNÍKOV VYZABÍJAŤ. Alebo prinajmenšom riadne vytrápiť - pobytmi na ventilátoroch, na jiskách, či aspoň v špitáloch .. a aj post-covidom.

Tým, že furt dokola opakujú tie svoje bludy - Rúška dole! .. Neočkujte sa, očkovanie je nebezpečné! .. a tak podobne - tým tých dôchodcov defakto navádzajú k samovražde.

.
Milý dôchodca, mať sedemdesiat, prípadne osemdesiat(!), či dokonca deväťdesiat(!!) rokov
a
poslúchnuť muuuu-dru radu ľudákov (prípadne hranolákov alebo ďalších politických šmejdov) a neočknúť sa,
znamená skoro to isté, ako keby si išiel spáchať samovraždu (a nie nejakú bežnú, ale riadne krutú).

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Prečo sa tentokrát ľudáci rozhodli dôchodcom nie pomôcť, ale ich kruto vytrápiť a v rámci toho nejaký počet aj vykynožiť, nevedno.
V každom prípade by však mali byť rizikové skupiny pred počúvaním takých stupídnych rád dôrazne varovaní. Obzvlášť v regiónoch, kde má zdravý rozum dlhodobo zatmenie - kde sa chronicky dôveruje stranám ako hsľs, ksč, hzds, smer, ľsns a pod.

.

Jano Richter

Jano Richter

Bloger 
  • Počet článkov:  128
  •  | 
  • Páči sa:  389x

nedávno som si s prekvapením uvedomil: Som vpodstate Upratovač/ka - snažím sa vykydať bordel, a to hneď v niekoľkých oblastiach zároveň. Ak mi s tým hilfnete, bude šanca že sa nám to aj naozaj podarí. ....... No a keď Dočistíme, tak sa znovu budem môcť stať tým, čím som chcel byť (a čiastkovo aj bol) odjakživa - technikom / konštruktérom / vymýšľačom, programátorom, filmárom / fotografom, fyzikom / matematikom / astronómom, a tak podobne, z každého trochu :) - - - - - - - - - - - - - lórem i psům, dolórez amulet .... skákal pes přes oves ... testujem aká dlhaaaa môže byť táto sekcia Omne .... no comment .... dezoláty všechných krajín spojte sa.. a páľte to hlbokého péčka!!! ... nepokradneš, nezabiješ, pomiluješ bližného svého .... skúška linkovania pomocou html: <a href="http://mnt.sk/">linkword</a> Zoznam autorových rubrík:  FacsimileProtikorupčnéKoronaOrbitalMapyHey, Stupid !Audio VideoDJ JRsamuel vraždaSúkromnéNezaradenéPaddockVoľba šéfa RTVS

Prémioví blogeri

Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu