reklama

Jeden z najkrajšich dní

Sobota.... 11.7.2009 a my sme sa vracali domov.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Mali sme po svadbe na ktorej sme spievali so zborom. Bolo super ako vždy. Tento obrad bol niečím zvláštny. Doteraz neviem čím ale to je absolútne nepodstatné...



S kamarátkou sme sa dohodli, že po svadbe ešte pôjdeme na nákupy lebo zajtra máme ísť grilovať. Tak sme teda šli. Pobehali sme Kaufland kde absolútne nič nemali až sme nakoniec skončili v Carrefoure . Keď sme kúpili čo sme potrebovali po hodine zháňania potravín prišla vytúžená chvíľa: konečne sme odtiaľ odišli.


Tašky boli ťažké a my sme sa v tých elegantných šatách a topánkach s tenunkým podpätkom ledva ťahali domov. Kdesi asi pri začiatku cesty sme už nemohli. Boleli nás nohy. Nie sme zvyknuté na takúto obuv.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou



Kamarátka Ivka ktorú som spomenula už na začiatku sa vyzula. Nechápala som to a zostala som dosť prekvapená. Potom som sa nakoniec vyzula aj ja. Boleli ma nohy a nevládala som už viac chodiť. Bolo to strašne vtipné pretože sme šli s absolútne plnou taškou každá v jednej ruke a v druhej sme mali topánky.



Som strašne egoistická ale rada bývam stredom pozornosti. Veľmi sa mi to páčilo, že sme šli spolu vyzuté. Po prvý raz v živote to nebolo spôsobené tým, že som bola stredom pozornosti ale tým, že mi to pomohlo. Kamienky na zemi mi pomasírovali nohy a ja som sa cítila taká uvoľnenejšia lebo to bolo také spontánne.

SkryťVypnúť reklamu
reklama



Pre mňa to bol jeden z najkrajších dní pretože som sa konečne po dlhom čase uvoľnila a odreagovala. Len ma mrzí, že moje silonky z toho nemajú taký dobrý pocit ako ja ;) . 

Život treba žiť plnými dúškami ale všetko s mierou. Dnes som to pochopila a bolo to krásne. Dúfam, že takýchto úletov prežijem čo najviac. Ďakujem Ivka. Viem, že si to budeš čítať :)

Michaela Rolčeková

Michaela Rolčeková

Bloger 
  • Počet článkov:  14
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Mladý človek s veľkou fantáziou a ešte väčšou výrečnosťou. Nedržím svoje reči na uzde a nehanbím sa za ne. Zoznam autorových rubrík:  NábožentsvoSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu