reklama

HZDS oslavuje Ústavu!

"ĽS–HZDS organizuje Štafetu Ústavy SR," keď som si toto prečítal nadpis tohoto článu, ďalej som už ani nechcel pokračovať. HZDS oslavuje ústavu, je to zvláštna irónia, keď si ďalej prečítate: "Zapájajú sa do nej funkcionári, členovia a sympatizanti strany, ako aj športovci a spoločenské autority v jednotlivých regiónoch SR."

Písmo: A- | A+
Diskusia  (16)
Obrázok blogu

Vladimír Mečiar - doživotný predseda tohoto hnutia má asi slovenskú ústavu veľmi rád. Umožnila mu byť premiérom a zároveň prezidentom, corsičku vymeniť za penzión, taktiež mu prešla aj vražda Remiáša, unesenie prezidentovho syna a dokonca aj jeho kamaráti sa vďaka nej majú lepšie. Prečo potom nebehať štafetu keď sa už všetci máme dobre. A možno dojde aj Flašík, však aj ten ďakuje Vladovi za veľa a dokonca chodí aj rád behávať. Možno pobeží aj Gustav Krajčí, ako poďakovanie za to, že na referendových lístkoch boli jeho otázky.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Tým, že HZDS spolu so svojimi funkcionármi ide oslavovať úsatvu mi príde ako výsmech do očí obyčajných ľudí, ale aj výsmech ústave. Myslím si, že o tomto stačí napísať stručne, pretože tieto veci napriek tomu, že sú závažné sú zabudnuté a na pretrase máme iné "doležité" témy.

Roman Kalina

Roman Kalina

Bloger 
  • Počet článkov:  25
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Mám rád hovädzí jazyk v aspiku, ruské vajce, utopence, bulharské mojito, šušťáky, mastné vlasy, karpiny v očiach, neostrihané nechty na nohách, priblblé otázky, Roberta Fica, drišľak, Senzus, RTVS, rádio Devín, Miša Gučíka ako Blade-a, bigotných katolíkov, chlpaté pazuchy, rakúskych colníkov, slovenských policajtov, východňarov, turecké záchody, ponožky v sandáloch, české zadovky a predovky, tričká bez rukávov, slovenských predavačov, slovenských čašníkov, stredoškolské učiteľky s "profesorským titulom", dementných ľudí, bratislavské cesty, kórejské autá, zarytých nacionalistov, poľskú hydinu, vytetované čínske znaky, ženskú "inteligenciu" golf a iné nekontaktné športy. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu