Mange-tout

Z francuzskeho slovicka 'mange' (jest) a 'tout'(cele, vsetko). Mange-tout je nedorasteny mlady hrasok v plochom puzdierku, oberany pre tym ako ma moznost narast. Podava sa duseny nad parou ako zelenina. Moze sa jest aj surovy v salatoch.Priprava: odrezat koncek a stiahnut aj s 'cvernickou' na boku.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

 

Andrea Russell

Andrea Russell

Bloger 
  • Počet článkov:  4
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Vydata a zijuca vo V.Britanii. Rodinny prirastok- anglicky chrt, najvacsia zaluba - kucharcenie, gastronomia a pod. Som ucitelka klavira a vo volnom case kucharka v skvelej restauracii. Zoznam autorových rubrík:  November 2005December 2005SladkeSlaneVianocneRestauracneGurmansky slovnikSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
INEKO

INEKO

117 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

91 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Marian Nanias

Marian Nanias

274 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu