reklama

A čo som cítila

Mala som pocit, akoby NIEKTO riadil alebo ovládal moju náladu. Jednoducho som sa ráno zobudila a cítila sa strašne blbo. Pritom nič zlé sa nestalo. Nesníval sa mi žiadny hrôzostrašný sen, vlastne som si ani na žiadny nespomínala. Spala som pokojne celú noc. Nič ma nebolelo. Nič ťažké ma nasledujúci deň nečakalo. Ani predošlé dni sa nič také, čo by ma malo rozhádzať nestalo. Skrátka, nevedela som si vysvetliť pôvod tohto nepríjemného pocitu. Cítila som ho vo vnútri a nemohla som sa ho zbaviť.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Po niekoľkých dňoch ako keby niekto prepol gombík, alebo zatiahol páku. Zobudila som sa a cítila sa perfektne - veselá, šťastná; pritom to tak isto nespôsobil žiaden vonkajší podnet (ani pekný sen). Skrátka len tak - cítila som sa skvele.Mala som pocit, ako keby sa NIEKTO so mnou hral, alebo ma skúšal. Povedal si >Dnes tam dáme trošku dobrej nálady a uvidíme, čo to s ňou urobí. A zajtra zase trocha hmevu, pozajtra to skúsime nechať na niekoľko dní tak a potom ešte po trochách pridávať...a uvidíme koľko toho znesie.

Veronika Rybáriková

Veronika Rybáriková

Bloger 
  • Počet článkov:  9
  •  | 
  • Páči sa:  0x

rozlietaná na všetky strany, stále niečo hľadá, všade je so všetkým nespokojná, nakoniec prijíma prítomnosť takú, aká je Zoznam autorových rubrík:  vnútorný svetpohľady vonSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu