reklama

Čo máte nové? Nič moc, len stíhačky

Dnes prepustili z väzenia Cinkotu a práve v ten istý deň sme kúpili stíhačky za dve miliardy eur. Nie je to zvláštne? Ja teda neviem, len sa pokúšam hľadať súvislosti podobným štýlom ako tí, ktorí nákup tých stíhačiek schválili.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

V minulosti som pomerne fandila politickej situácií a sledovala som ju s oprávneným slovenským rozhorčením. My Slováci sa vieme strašne nasrať. Akoby sme v jednom kuse mali v žile kvapku bájnej frndžalice a v sekunde máme otázky na najzávažnejšie odpovede ľudstva. Vlastne naopak. Alebo aj takto. Môj starý otec konfrontoval národný hokejový tím v rámci majstrovstiev sveta zvyčajne otázkami. Odpovede sa nedožil. Asi ani ja sa nedožijem,uvidíme.

Dnes už sledujem politickú situáciu zväčša okrajovo a z jediného dôvodu. Je to pre mňa materiál na vtipy. Ale! Jedno veľké ale, priatelia. Poznáte to príslovie, že opakovaný vtip už nie je vtip? Presne z tohto dôvodu sa mi nedarí čerpať z aktuálnej situácie už pomerne dlho. Miestami sú večerné správy väčším zážitkom ako repríza príbehov Andera z Košíc. Nasmejem sa rovnako, stereotypy sú podobné a rozprávač ako taký, má baví viac ako Švajda. Čo chceš viacej...

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Nedávno som vo svojom vystúpení rozoberala tému peňazí. Že ich je málo. Že často hlavne ženám ich je málo. Že potom chlapi nadávajú, že veľa míňame a nevieme výjsť s peniazmi. Ženy s peniazmi výjsť dokážu, len sa s nimi nevedia vrátiť späť. That´s the issue.

My, ženy, si zvykneme kupovať malé hlúposti, ale zväčša lacného charakteru. Kúpiš si ľanový vankúšik s antisemitistickou výplňou a chceš sa doma pochváliť, ale doma je len doma. A si podrobená výsluchu.Na čo ti to bude/ Kam to dáme/Nemáš už také/Koľko to stálo. Pre tieto prípady majú ženy v hlave skrytú kalkulačku. Normálne najťažšie kvadratické rovnice. ( príklad: reálna cena mínus riziko hádky mínus povolený budget na blbosti, cez milosrdnú lož zaokrúhľujeme na spodok,odmocníme so šarmom a je to).

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Aj muži si vedia kúpiť blbosť. Ale šetria si na ňu 10 rokov. Alebo za ňu dajú celoživotné úspory. Alebo za ňu vydrbú ročný rozpočet pre 10 dedín. A nikto sa nepýta. Oni nemusia ísť na výsluch. Prečo?

Tu by som si postavila pána Gajdoša a hneď by som sa popýtala! Na čo nám, do pekla, budú stíhačky za dve miliardy eur? Už fakt idú maďari na malých koníkoch, aby nás zničili? Alebo nás to uchráni, keď to Trumpovi už načisto picne v tých štyroch vlasoch a bude chcieť ovládnuť Európu? Hej! Určite si povie: ,,Pozor,pozor, Slovensko má stíhačky za dve miliardy, Európu necháme na pokoji!"

Kto to bude šoférovať??? Tie nasraté zdravotné sestričky a učitelia? Predpokladám, že tých stíhačiek za dve miliardy nie je málo. Nakoniec, ak budú mať naši inteligentní vladári toľko šťastia, že nás fakt niekto napadne, tak to skončí tak, že stíhačky bez pilotov budú trápne čakať na hraniciach, kým do nich nenasadne nepriateľ a nepoužije ich proti nám.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ale povedzme si pravdu, proti nám už použité boli. Je to ako s klamstvom. Ak len zatajíš pravdu, nikoho už nepresvedčíš, že nie si klamár. A teda ak tie dve miliardy eur, nebudú použité pre nás ako pre prostý ľud, tak nie sú ničím iným ako zbraňami namierenými proti nám.

HESLO DŇA: Ak máš veľa peňazí, kúp si stíhačku.

Simona Salátová

Simona Salátová

Bloger 
  • Počet článkov:  35
  •  | 
  • Páči sa:  8x

Som obyčajná prvomatka, ktorá sa občas stráca v ľudskej pokryteckej nevedomosti pravdy a lásky. Milujem smiech,pretože očisťuje a dobrý katarzický humor je viac ako vychladená dvanástka na púšti.Mám divné manželstvo, ktoré údajne funguje a manžela, ktorý dokáže veľké veci-napríklad celé hodiny vŕtať klince naopak. Milujem,myslím,som a niekedy mi smrdia ponožky,takže som človek. A občas aj dobrý. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu