reklama

Rozlúčková

Bol si so mnou na všetkých mnohých mojich túlačkách. Kochali sme sa spolu na tú krásu navôkol. Ja a ty, ty a ja, nerozlučná dvojka. Tvoje obrázky boli a sú stále rovnako farebné, aj keď tie moje vybledli.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Myslela som si, že to tak bude večne. Niečo, o čo sa nemusím starať, dávať si pozor, aby som neublížila. Teraz to ľutujem, ja viem, že už je neskoro, ty už nebudeš mojim verným spoločníkom. Nebudeš už tým, ktorý oživuje moje spomienky, už nikdy. A stačilo tak málo, dávať si na teba väčší pozor, veď si bol taký krehký a zraniteľný. Dlho si znášal údery pri mojich zakopnutiach, aj ťa to občas navonok poznamenalo, aj tak si bol pre mňa ten najlepší. Malý, ľahký a vždy nablízku.Už som tušila, že ma raz opustíš, že mi raz všetko spočítaš v tej najnevhodnejšej chvíli. Stalo sa, úder ktorý si neprežil, ktorý zranil tvoje vnútro, prišiel. Ver tomu, že to nebola odo mňa schválnosť, mala som na výber. Ty alebo ja. Obetovala som ťa. Navždy však zostaneš môj najmilší fotoaparát.

Irena Šimuneková

Irena Šimuneková

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  1 066
  •  | 
  • Páči sa:  3 470x

Žijem, teda som a som na tomto svete rada. Mojim mottom sú nasledovné citáty:Aj keby som vedel, že zajtra celý svet zanikne, dnes by som ešte zasadil moju jabloň. — Martin Luther KingJediné bohatstvo, ktoré uznávam, je bohatstvo ducha a dobrota srdca. — Ludwig Van BeethovenŽivot človeka má zmysel, ak po ňom zostane vo svete o trochu viac lásky a dobra. — Alfred Delp Zoznam autorových rubrík:  len takSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu