reklama

brownies,adopcia,zapecene cestoviny aj jablkovy kolac...

Vymyslela som si,že ked budem veľká tak si aspoň jedno dieťa adoptujem.Bez srandy,surovo vážne.Ved pomôžem dieťaťu,i sebe(nemusím rodiť)-to je moja teoria.Len si nájsť chlapa,čo s tým bude súhlasiť.A už mám aj kritériá výberu:1,nemôže byť z Ruska ani Estonska,2,nemôže sa volať Esther ani Simon a musí byť úplne bez rodiny,pretože chcem mať istotu,že si poňho nikto medzičasom nepríde.Mimochodom tie kritériá som si zvolila,lebo som videla film,Sirota a Sirotinec...Pozrite si ich,odporúčam aj ked si dieťa chcete vyrobiť vlasnoručne.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)
Obrázok blogu

Bol štvrtok,a dnes sme mali mať stretko s dievčatami so slovenského sexu v meste.Kaviareň sme však zamenili aspoň na dnes na útulnú Vikinu obývačku.Spravili sme si filmové poobedie,s príjemným obedom,čo pripravila Viki,pohárom dobrého vína a kopou-kopou zbytočných rečí(aj počas filmu).

 Klebetili sme,ako to robiť zvykneme ,v dobrom i zlom.Nestalo sa nič výnimočné, ale bolo nám výnimočne fajn.Teda bolo,dovtedy kým mi nenapísal Karol.

O tom,že Tereza odchádza do španielska,som vám tuším,ešte nerozprávala.No tak Tereza,ide ku kamoške,ktorá tam býva už pár rôčkov.A táto kamoška jej tam vybavila robotu v cestovnej kancelárii.V Terezinom prípade je táto voľba skvelá.Vyparí sa odtiaľto a zažije niečo nové a zabudne na toho chudáka.Len problém sa objavil v tom,že Tereza chce pomôcť aj svojmu bračekovi,ktorý by tam vonku mohol zarábať oveľa viac než tu.Síce som toho názoru,že dospelý človek sa má rozhodovať sám za seba,v tejto rodine(úžasných)to neplatí,mám taký pocit.Túto novinku mi oznámili,vtedy ked som navarila a spoločne sme večerali u Karola.Ešte dobre,že som vtedy sedela inak by ma ujebalo postojačky.Ale celú vec zakryli tým,že síce Tereza odchádza skôr,no Karol tam príde,ak príde iba o čosi neskôr ,aby si stihol vybaviť veci,a že sa pokúsia tam dostať aj mňa.A s Karolom si budeme bezstarostne užívať španielský blahobyt.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Snažila som sa na túto infošku zabudnúť a užívať si s Karolom,tie krásne chvíle,čo sme prežívali.Aj ked mi niečo šepkalo,že do španielska pôjdem max tak na dovolenku,a aj tá bude bez členov Karolovej famílie.

Dosť na tom všetkom,že Karol natlačil do tej jednej poondatej sms-ky ,že práve drží v rukách letenku a odlieta za 3 dni,s tým,že z roboty je už prepustení a čaká ma v mojom byte.A aby som si vraj pohla,lebo sa ma nevie dočkať.Naliala som do seba zvyšok červeného,pobozkala kočky a vyletela z bytu ako zmyslov zbavená.

agnesa sleziakova

agnesa sleziakova

Bloger 
  • Počet článkov:  55
  •  | 
  • Páči sa:  0x

maximálne kritická,realistická ale zato,vždy vtipná aj v tých najkritickejších situáciách,píšem tak,ako málokto,som nenabodobiteľná,jedna jedinečná autorka aj žena... Zoznam autorových rubrík:  Nezaradenáuhorka vo fľaši...

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu