reklama

Najlepšie, najzdieľanejšie a najčítanejšie natívne články za rok 2017 na SME

Pozrite si výber toho najlepšieho, čo vzniklo v obsahovom štúdiu SME Creative pre viac než dve desiatky klientov. Aj Kristína v tom trošku mala prsty.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (6)

Takto pred rokom sme písali naše prvé úspechy a zhŕňali to najlepšie. To sme ešte netušili, že príde rok, kedy nás osloví ešte viac klientov, naše články budú čítanejšie a ešte o kúsok lepšie. Za posledný rok ste články z našej tvorby prečítali skoro 1 MILIÓN-krát. Priemerne ste na nich strávili tri a pól minúty a zahŕňali články pre vyše 25 klientov.

Toto sú naše NAJ za rok 2017:

Najčítanejší článok vznikol pre klienta Generali v rámci jesenného náboru. Zaznamenal skoro 140 000 zobrazení stránky. Vznikol v spolupráci s Diorama a WAVEMAKER.

Obrázok blogu

Náš najzdieľanejší článok na Facebooku vznikol pre klienta Šariš pri uvádzaní novej zlatej dvanástky. Mal takmer 7000 zdieľaní. Vznikol v spolupráci s WAWEMAKER.

Obrázok blogu

Článok, ktorý mal najdlhšiu priemernú strávenú dobu za uplynulý rok, bol pre klienta ČSOB o Horskej záchrannej službe. Čítali ste ho priemerne viac ako 8 minút. Vznikol v spolupráci s UMWW.

Obrázok blogu

Natívny longform, na ktorom sme pracovali najdlhšie bol tiež pre klienta ČSOB o dopravných nehodách. Pracovali sme na ňom vyše dvoch mesiacov. Vznikol tiež v spolupráci s UMWW.

Obrázok blogu

Za posledný rok sme nadviazali spoluprácu na samostatnej sekcii pre klienta Kaufland. Vznikla séria pútavých reportáží z toho, ako sa vyrábajú veci, ktoré si kupujete. Vznikol v spolupráci s NEUROPEA.

Reportáž z mliekarne

Obrázok blogu

Reportáž z pekárne

Obrázok blogu

Reportáž z výrobne klobás a jaterníc

Obrázok blogu

Minulý rok sme mali celoročnú spoluprácu s pivom Pilsner Urquell. Tento rok sme pre nich pripravili longform, pri ktorom sme vypili najviac piva. Vznikol v spolupráci s WAWEMAKER.

Obrázok blogu

A tento rok sme začali trochu experimentovať aj s formátmi, tak vznikol tento kvíz pre Tatra banku. Vznikol v spolupráci s agentúrou Zenith.

Obrázok blogu

Ďakujeme za dôveru našim klientom, lebo bez nich by sme sa teraz nemali úplne čím chváliť. Takže tento blog venujeme im.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ak chcete vedieť viac, sledujte nás na Facebooku, alebo nám napíšte na našej stránke SME Creative.

Poznámka: Tvorba sponzorovaného obsahu sa riadi Pravidlami pre spoluprácu medzi inzerentmi a redakciou pri tvorbe natívnej reklamy. SME Creative je komerčné oddelenie vydavateľstva Petit Press a nie je súčasťou redakcie denníka SME.

SME Creative

SME Creative

Bloger 
  • Počet článkov:  13
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Obsahová a kreatívna agentúra. Náš tím novinárov a copywriterov pomáha značkám vytvárať kvalitný a originálny obsah na mieru každému klientovi. Viac nájdete na našom webe - http://creative.sme.sk. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu