reklama

Hodinky s vodotryskom

Hela, nebuď ako malá. Dám Ti hodinky s vodotryskom, keď bude  toto referendum platné. Švajčiarske hodinky? Platí!Vo Švajčiarsku sa žije dobre. Neviem to určite, lebo byť na návšteve, je iné, ako keď je tam človek na furt. Švajčiari nemajú radi dlhé návštevy a  každého nového suseda, čo by sa chcel prisťahovať, si  najprv preveria, keď treba tak aj referendom :)

Písmo: A- | A+
Diskusia  (26)

Majú dobrú čokoládu, veľa bánk a viac ich prekvapí vynorenie Lochneskej príšery, lebo je zriedkavejšie, ako referendum. Na rozdiel od nás sa ho zúčastňujú, lebo sú vo Švajčiarsku:) . Možno, keby sme na Slovensku tiež tak chodili na referendum, možno by sme sa tiež tak mali, ako oni.

V referende, kde sa každý občan môže priamo vyjadriť k jednoduchým otázkam, ktorým rozumie, bytostne sa ho dotýkajú, tak nech konečne rozhoduje! Kto to má za nás povedať? Delegovala som síce svoju moc vo voľbách, ale nezaškodí zopakovať moje požiadavky, ak by zabudli, alebo ma nerozumeli. Ja si svoje pôjdem povedať, aj keby pršalo.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ak by všetci, čo si myslia, že referendum bude neplatné naň išli, tak ja mám tie hodinky v suchu. Tak-tak. Veľmi by som ich chcela. Najmä preto, lebo by to bolo neuveriteľné prekvapenie. Možno pre niektorých nepríjemné a možno by sa dokonca všetci politici preľakli, koľko nás je:) To by bola sila!

Helena Smihulova Laucikova

Helena Smihulova Laucikova

Bloger 
  • Počet článkov:  485
  •  | 
  • Páči sa:  293x

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu