reklama

Romantik dneška

Gentlemanov starej školy je už poredšie, ale určite ešte nevymreli. V každom chlapovi aj v najväčšom pragmatikovi sa ukrýva aspoň malý kúsoček romantika. To, že v súčasnej dobe sa zväčšila emancipácia žien neznamená, že automaticky klesol dopyt po romantikoch. Romantické veci sú pre život jednoducho potrebné.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (35)

Dnešné ženy nehľadajú dokonale ,,ulízaného“ Juana, Pedra či Carlosa z telenovely, ktorý by ich zahŕňal dookola nežnými bozkami a voňavými ružami či obdarúval francúzskymi ,,taľafatkami“. Takého, ktorý by ich v noci pomiloval a ráno by ich čakali výdatné raňajky v posteli s kvetinou vo váze, či v zuboch. Oni potrebujú iba trošku viac pozornosti, ale z času na čas niečo také nezaškodí.

Romantika dneška je v niektorých veciach iná ako v minulosti, ale podstata sa nikdy nezmenila. Najdôležitejšie je snažiť sa ženu vypočuť a pochopiť, no nezaškodí aj zasvätiť ju aj do vášho tajomného sveta.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Dnešný romantik sa snaží ohúriť svoju lásku nečakane.Vyčariť jej úsmev na tvári v momente, keď to najmenej čaká. Po pár týždňoch monotónneho vzťahu priniesť doň oživenie. Mama príde uťahaná z práce a otec jej pripraví darček, o ktorom sa jej len sníva. Sviečky, vonné tyčinky, kvetinky, večera. Scéna ukradnutá priamo z plátna romantickej komédie. Nezaškodí to ani jednému. Obaja sa uvoľnia a za trošku romantiky sa mu žena určite odvďačí krásnou nocou v perinách.

Romantik nie je chlap, ktorý žene iba lichotí, inak by to všetko stratilo svoje čaro. Všade je potrebná rovnováha. Žena chce chlapa, ktorý sa postará o rodinu, dokáže byť rozhodným, silným a poradí si v každej situácii. Zároveň je to človek citlivý, rozumný, ochotný, srdečný, vždy pripravený stáť pri nej. Chlap, ktorý sa nebojí vyroniť slzu a vyliať zo seba najintímnejšie pocity. Najkrajšie romantické gesto od svojho milovaného je už len podržať ju pred niekým, kto jej chce poškodiť. A objať ju v pravom momente. Ženy nepotrebujú veľké gestá, postačí im, keď pri nich stojíte a vedia, že ich ľúbite. No občasná ruža s bozkom nikdy nezaškodí.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ivana Spálová

Ivana Spálová

Bloger 
  • Počet článkov:  17
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Každý by mal denne počúvať trochu hudby, prečítať nejakú báseň, pozrieť si pekný obraz a pokiaľ možno povedať niekoľko rozumných slov.(Johann Wolfgang Goethe) Zoznam autorových rubrík:  texty piesníTo, čo si každý deň neuvedomíšSúkromné-Ulica-

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu