reklama

Modre z neba pre Smer

Vcera som len tak letmo zachytil koniec Modreho z neba. Netusim o com bol dany prispevok, ale videl som tam ministra vnutra Kalinaka. Asi pred rokom - neviem presne - tam bol som sam predseda vladostrany. Nizsie ponukam par dalsich skvelych narvhov pre tvorcov relacie, nech je spravne Smerovana.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Minister hospodarstva s predsedom vlady by mohli splnit nejaky tajny sen nejakej chorej financnej skupine, alebo dokonca konzorziu. Napriklad J&T & EPH & spol by mohli dostat nejaky novy plyn (vietor) do plachiet ich upadajuceho biznisu, ktory treba podporit zo statneho.

Ina skupinu, alebo aj tu istu, by mohla potesit aj pani ministerka zdravotnictva, napriklad tym, ze by od nich "kupila" poistne kmene pre jedinu spravnu statnu zdravotnu poistovnu (cenu nech si povedia sami, bez ohladu na vyhodnost).

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Minister spravodlivosti by mohol pomoct svojmu predchodcovi z Najvyssieho sudu a potesit jeho priatela z Kosova pravom na slobodu bez podmienok, obmedzeni a minulost, ktoru nikto nevidel, nepocul, nedokazal. Alebo len nechcel vidiet, pocut, dokazat?

V dalsej relaci by mohol minister podohospodarstva splnit sny vsetkym svojim rodakom a blizkej i vzdialenej rodine, a zarovne vytvorit par pracovnych miest (tym by potesil aj ministra prace a financii).

A ked sme pri ministrovi prace, ten by mohol splnit nejaky tajny sen nejake vnucke. Ved sa predsa udajne tak dobre vyzna v socialnych pracach!

Ozaj, a niekto by mohol splnit sen aj opozicii a zrusit ju, lebo ocividne je neschopna ponuknut alternativu voci Ficovi. Star(s)ich poslat na dochodok a dat sancu mladym s dobrymi napadmi.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ozaj, a co takto splnit premierovi, predsedovi a svatemu ochrancovi istot sen o prezidentskej funkcii. Teda ani nie funkciii ako vyhodach, imunite a bezstarostnosti. Aj ked, moj sen je skor o "pohodovom", ale najma kompetentnom prezidentovi, ktory moze byt aj mlady...

Tu moje navrhy koncia. Mate niekto nejake dalsie?

Stanislav Havran

Stanislav Havran

Bloger 
  • Počet článkov:  124
  •  | 
  • Páči sa:  0x

jednoducho zvláštny živočích Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradenéPríbehy Zvláštneho živočícha

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu