reklama

Muž

Si z Blavy a tento rok budeš mať 30. Škola Ťa nebavila, ale nejako si ju preliezol. Práca Ťa tiež veľmi nebaví, ale tak to majú asi všetci, nie? Nezarobíš veľa, ale ani veľa neminieš, pretože ešte bývaš u rodičov. Občas Ti to síce už lezie na nervy, ale nebudeš si predsa platiť podnájom a vyhadzovať peniaze von oknom. Radšej si tie peniaze na niečo ušetríš. Ale asi až budúci mesiac, tento Ti to nejako nevychádza. Mama Ti perie aj varí, ale k tomu sa na verejnosti veľmi nepriznávaš. Občas na nej vidíš, že by aj prijala, keby si sa osamostatnil, oženil sa, mal deti. Ale radšej Ti nič nepovie. Vie, že by Ťa tým vytočila.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (58)

Po robote ideš väčšinou domov, osem hodín v nudnej práci by predsa unavilo každého. Telku nepozeráš, radšej si sťahuješ seriály alebo filmy, najlepšie podľa komiksovej predlohy. Bývalá Ti občas vyčítala, že si infantilný, ale Ty si na to hrdý. Máš tričko s Batmanom aj Playstation, na ktorej drtíš celé hodiny. Knihy nečítaš, nikdy Ťa to nebavilo. Stačí Ti v robote prebehnúť titulky na Sme-čku a už si v obraze. V piatky a soboty sa skoro vždy rozbiješ na šalát s kolegami alebo kamošmi, po pracovnom týždni sa predsa treba zresetovať. Väčšinou piješ hrušku, najlepšie domácu. O tom, kde si sa rozbil, koľko si toho vypil a ako si nič nepamätáš potom rád rozprávaš celý týždeň. Je to predsa sranda a vlastne ani nevieš, o čom inom by si mal hovoriť.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

V lete chodíš každý rok s partiou do Chorvátska a v zime na hory. Na dovolenke aj cez víkendy s kamošmi radi pohulíte, bez toho by nebola tá správna pohodička. Obliekaš sa rovnako už od strednej. Tenisky, rifle, mikina, hlavne pohodlne. Obleky neznášaš, kravata ťa škrtí. Nemáš rád kaviarenských intelektuálov, špicaté topánky a premúdrené ženy. Frajerku momentálne nemáš, tá posledná sa s Tebou rozišla, lebo sa vraj nikam neposúvaš. Nechápeš, čo jej vadilo. Si predsa rovnaký, ako všetci okolo Teba.

Monika Šusteková

Monika Šusteková

Bloger 
  • Počet článkov:  26
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Zaujíma ma, ako funguje spoločnosť, umenie, kultúra a vzdelávanie. Nikdy ma neprestane baviť učiť(sa), asi aj preto mi vždy bolo blízke univerzitné prostredie. Žijem v Londýne, ale zatiaľ ma viac baví písať o Slovensku. Zoznam autorových rubrík:  CestovanieKultúraNezaradenéSpoločnosť

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu