reklama

Rozchod s Markízou

Trvalo to deväť mesiacov, kým ma presvedčili k návratu do televízie. Trvalo štyri týždne, kým si to rozmysleli. Relácia ZEM sa vracia do pôvodných koľají a ja definitívne opúšťam Markízu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (42)

Od začiatku rokovaní o comebacku do TV som sa netajil svojou snahou posunúť reláciu smerom k populárnemu podaniu vedy a techniky. Preto ma hnevá fakt, že až teraz Markíza zistila, že takýto formát vlastne nechce. Neviem, na základe akých dôvodov prijala takéto rozhodnutie, ale divácka spokojnosť/nespokojnosť to zrejme nebola. Sledovanosť relácie prudko stúpla, prišli stovky pozitívnych listov a mailov. Ale stávajú sa v živote aj horšie veci :) Ako hovorí jedna osoba, ktorú si veľmi vážim (je to dobré motto pri problémoch so šéfom): "Kto ma nechce, ten si ma nezaslúži."

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Pre očistnú psychohygienu som prijal ponuku Tomáša Bellu viesť si blog, prehodím sem zopár svojich starších článkov z www.zem.sk (dnes už nefunkčný one-man projekt) a budem dopĺňať nové. Témami budú nielen zaujímavosti zo sveta vedy, ale snáď zabŕdnem i do oblasti reformy zdravotníctva. A teším sa na diskusie :)

Tomáš Szalay

Tomáš Szalay

Bloger 
  • Počet článkov:  132
  •  | 
  • Páči sa:  2x

Kedysi som pripravoval reláciu ZEM, bol som členom reformného tímu ministra Zajaca. Dnes pracujem ako analytik v Health Policy Institute. Milujem hudbu (najmä sixties), hrubé knižky a puding s ovocím. Môj Google profilMôj blog Zoznam autorových rubrík:  Populárna vedaHudbaZdravotníctvoSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu