reklama

Chaos v parlamente spôsobil neidentifikovaný zdroj

Aspoň takto to vysvetlil predseda Kollár a rozpustil na 12 dní narušený a vystrašený parlament. Aby sa spamätal z útoku.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

V parlamente týmto zákerným a ťažkým útokom vraj došlo k absolútnemu ochromeniu akejkoľvek činnosti a poslanci boli úplne dezorientovaní. Neznámy predmet, zdroj alebo objekt sa doposiaľ neznámou cestou infiltroval do systému NR, napadol všetko, čo bolo poslancom drahé a ich samých celkom odstavil. Ako tiene sa prechádzali po chodbách, nevedeli sa zaprezentovať, nevedeli zahlasovať, nedokázali si zavolať a nemohli si dokonca vypýtať ani len bloček z pokladne v bufete. Prosto: úplná zmätenosť, nesúlad a neistota. Márnosť nad márnosť.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ak toto za chod, morálku a bezpečnosť práce zodpovedný predseda Kollár na pracovisku videl, vôbec sa nečudujem, že ich, chudákov dezorientovaných, poslal na krátky čas domov. Aby sa umyli, najedli, vyspali a z útoku sa spamätali. Na cintorínoch, pri volebných urnách a v kruhu svojich najbližších.

12 dní by vraj malo stačiť. Aspoň tak to odporúča 11 psychiatrov z dvanástich.

Zdroj:

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/645079-poslanci-zacali-den-navrhmi-z-dielne-mikulcovho-rezortu-caka-ich-viacero-hlasovani/

Věra Tepličková

Věra Tepličková

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  957
  •  | 
  • Páči sa:  15 236x

V prvom rade som manželka, mama a babička, ktorá nadovšetko miluje svoju úžasnú rodinu. Profesionálne som sociálna pedagogička a vychovávateľka s viac ako 26 ročnou pedagogickou praxou. Už viac ako 10 rokov sa venujem štúdiu ľudského temperamentu. Fascinuje ma pozorovať a študovať správanie ľudí, medziľudské vzťahy v rodinách, pátrať po príčinách problémov a hľadať možnosti ich riešenia. Mojim krédom je citát Marca Vitruvia Pollia: Rodičia majú dať deťom na cestu veľkú výbavu, ktorá by pri stroskotaní lode vyplávala spolu s nimi na hladinu. Zoznam autorových rubrík:  LampáreňS politikmi netancujem.Výchova a vzdelávanie inak.Keď už nič, tak rýmy...Zo života ...Maličkosti z temperamentovej poradne...NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu