reklama

Čo nás možno čaká alebo Ako vzniká ideológia? (ničím nepodložená fikcia)

Rok 2020: Vážení občania, zistili sme, že naša krajina je plná korupcie. Myslíte si, že korupciu v štáte potrebujeme?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Nepotrebujemeeee!

Myslíte si, že je korupcia zlá?

Jeee!

Myslíte si, že spoločnými silami dokážeme korupciu a korupčníkov vykynožiť?

Dokážemeeeeee!

Veríte, že práve my to dokážeme a dáte nám vo voľbách svoj hlas?

Verímeee a dámeeee!

Rok 2021:

Vážení občania, boj s korupciou zvládame úspešne, makáme deň - noc, obviňujeme korupčníkov o dušu, no potrebujeme, aby ste nám trochu pomohli. Pomôžete?

Pomôžemeee!

Korupcia na najvyšších poschodiach je už podchytená, polícia, ktorej sme rozviazali ruky, maká, čo jej sily stačia. O horné patra sa už nemusíte báť, tam je to už vyčistené, no korupcia je ako chobotnica. Jej chápadlá siahajú nižšie. Medzi vás. Čo od vás potrebujeme, je, aby ste otvorili oči a aby ste pozorovali svoje okolie. Ak zbadáte suseda, kolegu, niekoho, o kom ste presvedčení, že je korupčník, nebude sa báť a pod našou ochranou ich nahlásite?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Nahlásimeee!

Rok 2022:

Vážení občania, s vašou pomocou sme v potieraní korupcie dosiahli veľké úspechy. Keby nebolo vás, tak by sme takýchto výsledkov nedosiahli. Ste úžasní a fantastickí a preto sme sa rozhodli, že tých, ktorí sa nebáli a nahlásili korupčníka, štát odmení. Finančne. Súhlasíte?

Súhlasímeee!

Rok 2023:

Vážení občania, je až neuveriteľné, koľkí z vás ste sa do našej dobrej akcie zapojili, koľko korupcie sme vďaka vám zlikvidovali. Preto sme sa rozhodli, že by ani toto nemalo zostať bez uznania. Finančnú odmenu zvýšime a za každého druhého a nasledujúceho nahláseného vám príde na účet nezanedbateľná čiastka, ktorá pokryje vaše výdavky, ujmy a iné náklady spojené so službou štátu. Tešíte sa?

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Tešímeee!

Rok 2024:

Vážení občania, ste fantastickí. Ale musíme kriticky priznať a povedať, že nie všetci. Väčšina z nás i z vás sa už snažíme potierať korupciu, čo nám i vám sily stačia, no niektorí sa len nečinne prizerajú a na dobrej vlne sa len vezú. Zneužívajú tých, ktorí riskujú a čistia štát. Prečo by sme toto mali trpieť? Veď aj oni využívajú privilégia toho, že štát má viac peňazí. Aj ich deti chodia do vybavenejších škôl, aj oni využívajú kvalitnejšie nemocnice. Žiaľ, najmä kvôli nim nestíhame spraviť všetko to, čo sme vo voľbách okrem boja s korupciou sľúbili. Preto sme sa rozhodli, že budeme sledovať, kto sa ešte do nahlasovania nezapojil a tomu vyrubíme malú pokutu. Zatiaľ symbolickú, ako zodvihnutý prst, ale aby aspoň takto prispel do spoločnej kasy. Čo vy nato? Potrestáme?

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Potrestámeeee!

Rok 2025:

Vážení občania, i napriek nášmu enormnému úsiliu ešte stále nám po krajine pobehuje zopár dezolátov, ktorí sa odmietajú podieľať na očiste štátu a svojou disidentskou činnosťou rozvracajú to, čo sme za tie roky v boji s korupciou dosiahli. Nenahlasujú, odmietajú platiť pokuty a navyše, vypúšťajú do sveta ničím nepodložené správy a vymyslené hoaxy mierené proti nám. Mnohí z vás nám rozprávate a píšete, že už sa na to nemôžete pozerať, aby sme zakročili, a tak aj činíme. Rozhodli sme sa v zrýchlenom konaní vsunúť do našich zákonov ....

Vsunemeeee!

Rok 2026:

Vážení občania, naša Ústava....

SkryťVypnúť reklamu
reklama

... meeee!

Věra Tepličková

Věra Tepličková

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  949
  •  | 
  • Páči sa:  14 699x

V prvom rade som manželka, mama a babička, ktorá nadovšetko miluje svoju úžasnú rodinu. Profesionálne som sociálna pedagogička a vychovávateľka s viac ako 26 ročnou pedagogickou praxou. Už viac ako 10 rokov sa venujem štúdiu ľudského temperamentu. Fascinuje ma pozorovať a študovať správanie ľudí, medziľudské vzťahy v rodinách, pátrať po príčinách problémov a hľadať možnosti ich riešenia. Mojim krédom je citát Marca Vitruvia Pollia: Rodičia majú dať deťom na cestu veľkú výbavu, ktorá by pri stroskotaní lode vyplávala spolu s nimi na hladinu. Zoznam autorových rubrík:  LampáreňS politikmi netancujem.Výchova a vzdelávanie inak.Keď už nič, tak rýmy...Zo života ...Maličkosti z temperamentovej poradne...NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu