reklama

My, že bordel a on je to vraj tvorivý cirkus

Aspoň takto našu vládu zadefinoval predseda parlamentu Kollár a dodal, že nie je na výber a v tvorivom cirkuse dovládnu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Nuž, čo o to, ak by sa jednalo o bežný cirkus, mohla by to byť i zábava, ale takto? Wikipédia za cirkus označuje druh zábavného podniku s cvičenými zvieratami, akrobatmi a klaunmi, alebo, ako spievajú Nedvědovci: laciný šminky, přilepenej nos, budka s nápovědou..., ale čo si predstavuje vojín Kefalín pod pojmom vládny a ešte k tomu aj tvorivý cirkus, to je vo hviezdach. A problém nie je len v prívlastku tvorivý, ale nejasné je i rozdelenie rolí.

O principálovi nie je pochýb. Majiteľom cirkusu je očividne Igor a podľa toho, ako sa vyfarbil, zastáva zrejme i roľu klauna. No ako zaradiť ostatných...?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Všetci striedavo buď balansujú na lane, majú hlavu v piesku alebo skáču, ako principál píska. Majú tam síce hadiu ženu, ktorá však hneď po voľbách kdesi zaliezla a nemôžu ju nájsť, strihorukého Braňa, zamaskovaného medveďa, prelietavú Máriu, nemého Vladimíra a napríklad i pravého križiaka, ale inak, žiadna sláva. Je to malý šátor lokálnej úrovne, na ktorý principál prikázal pribiť nápis Cirque du Soleil.

Či mal toto na mysli predseda Kollár, keď hovoril o tvorivom cirkuse? Pánbohvie.

Zdroj:

https://plus7dni.pluska.sk/domov/kollar-vyzyva-upokojenie-situacie-my-to-tomto-tvorivom-cirkuse-dovladneme

Věra Tepličková

Věra Tepličková

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  949
  •  | 
  • Páči sa:  14 705x

V prvom rade som manželka, mama a babička, ktorá nadovšetko miluje svoju úžasnú rodinu. Profesionálne som sociálna pedagogička a vychovávateľka s viac ako 26 ročnou pedagogickou praxou. Už viac ako 10 rokov sa venujem štúdiu ľudského temperamentu. Fascinuje ma pozorovať a študovať správanie ľudí, medziľudské vzťahy v rodinách, pátrať po príčinách problémov a hľadať možnosti ich riešenia. Mojim krédom je citát Marca Vitruvia Pollia: Rodičia majú dať deťom na cestu veľkú výbavu, ktorá by pri stroskotaní lode vyplávala spolu s nimi na hladinu. Zoznam autorových rubrík:  LampáreňS politikmi netancujem.Výchova a vzdelávanie inak.Keď už nič, tak rýmy...Zo života ...Maličkosti z temperamentovej poradne...NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu