reklama

Plán B alebo A ja ťa nechcem a ja ťa nemilujem a ja ťa nemám rád...

A máme "po ftákách", vážení. Igorovi Matovičovi došla trpezlivosť a buchol päsťou po stole. Bude z neho drahá nevesta.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (12)

Predseda OĽaNO sa dnes verejne zaviazal, že do koalície nepôjde s nikým, kto neschváli päťstovku voličovi. A môžu sa všetci aj s prezidentkou hádzať o zem, ako chcú - nepôjde. Tvrdý odkaz politickým stranám zaznel jasne: Kto chce s nami vstúpiť, musí sa nám podriadiť!

Krutá podmienka, ktorú s hrdosťou v hlase dnes predniesol Igor Matovič na tlačovke, celkom iste tvrdo zasiahne do vývoja našej politickej scény a silno premieša karty v politickom mariáši. Osobne si myslím, že väčšina strán, združení a iných kolektívov už dnes mimoriadne a krízovo zasadá a rieši tento zásadný problém a dve, ešte zásadnejšie, otázky:

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Čo budeme bez Igora Matoviča robiť?

Kto ochráni demokraciu na Slovensku, keď on nevstúpi?

Nuž, nič sa nedá robiť. Igor takto rozhodol a tak to bude.

A ja sa len tak okrajovo zamýšľam...

Človeku až rozum zostáva stáť nad tým, čo tento skromný chlapec, plný pokory a talentu dokáže vypustiť z úst a čo všetko stíha. Predvčerom prišiel s plánom A, včera (ako sa na tlačovke s radostným výrazom v tvári priznal) mal trochu prestávku, lebo sa celý deň učil vyslovovať "kaleráby/kareláby do hlavy", už dnes priniesol plán B a vraj sa mu už v hlave rysuje aj plán C.

A tak apelujem na všetkých lídrov strán: Neváhajte, nevesta je pekná, zachovaná, čo to už preskákala a vie aj čosi o kadejakých kaleráboch/kareláboch. Alebo naozaj chcete o takýto poklad prísť? Naozaj je vám jedno, že ak nám nedáte po päťstovke, Igor sa s vami nebude maznať, nevstúpi s vami nikde a do ničoho a celá naša krajina príde o plány D, E, F, G a možno aj X a Y?

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Zdroj:

https://www.ta3.com/clanok/262694/tb-hnutia-oano-o-predstaveniu-dalsieho-planu

Věra Tepličková

Věra Tepličková

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  949
  •  | 
  • Páči sa:  14 690x

V prvom rade som manželka, mama a babička, ktorá nadovšetko miluje svoju úžasnú rodinu. Profesionálne som sociálna pedagogička a vychovávateľka s viac ako 26 ročnou pedagogickou praxou. Už viac ako 10 rokov sa venujem štúdiu ľudského temperamentu. Fascinuje ma pozorovať a študovať správanie ľudí, medziľudské vzťahy v rodinách, pátrať po príčinách problémov a hľadať možnosti ich riešenia. Mojim krédom je citát Marca Vitruvia Pollia: Rodičia majú dať deťom na cestu veľkú výbavu, ktorá by pri stroskotaní lode vyplávala spolu s nimi na hladinu. Zoznam autorových rubrík:  LampáreňS politikmi netancujem.Výchova a vzdelávanie inak.Keď už nič, tak rýmy...Zo života ...Maličkosti z temperamentovej poradne...NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu