reklama

Predseda Fico ide do sveta

Teda, nie celkom, zatiaľ len na hranicu. Konkrétne na hranicu s Českou republikou. Chce tam v pondelok informovať prostredníctvom českých médií našich českých priateľov, čo sa na Slovensku deje.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (7)

Chce im povedať, ako sa tu máme, „keď sa moci ujali blázni, daňoví a pozemkoví podvodníci, obchodníci s drogami a sexuálni devianti“. Chce to povedať aspoň v Česku, keď slovenské médiá držia našej vláde stránku a nechcú mu dať priestor, aby to mohol zvestovať i Slovákom.

Slovenské médiá sú podľa jeho slov platenými slúžkami tejto vládnucej garnitúry a slušný človek, ktorý chráni záujmy Slovákov, sa nemá kde, ani s kým porozprávať. Nie je kamery, ktorá by ho riadne zabrala, nie je mikrofón, do ktorého by nadiktoval všetky informácie, ktoré poctivo už rok a pol zbiera a uchováva. Všetko má zapísané, abecedne zoradené, v tabuľkách.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Verí, že to českých priateľov bude zaujímať a ak sa dozvedia čistú pravdu, že precitnú a že bude pre nich dianie na Slovensku poučením a mementom.

Nuž, pán Fico sa cíti odvrhnutý, zatratený a nevypočutý a taká nahraničná návšteva bude celkom pekným osviežením. Za hranicu radšej nepôjde. Nie je očkovaný a musel by zostať v karanténe, čo si teraz, v časoch pohnutých, keď odhaľuje zločiny tejto vlády, nemôže dovoliť.

Dobre to vymyslel, pán predseda.

Vyprdne sa na slovenské médiá a nájde si svoje vlastné, zahraničné. Pekne osobne poinformuje Čechov, uvidí, ako to vypáli a keď sa to osvedčí, naplánuje cestu na hranicu s Poľskom, Ukrajinou a možno i s Maďarskom.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

A my len dúfajme, že jeho nahraničná návšteva je naozaj len z dôvodu vlastnej prezentácie a ukážky toho, že fakt žije. Z jeho posledných vystúpení mám totiž niekedy pocit, že to s ním ide dole vodou. Nechcem maľovať čerta na stenu, ale pri jeho myšlienkových kombináciách a dedukciách spojených s indukciami by som sa vôbec nečudovala, že si myslí, že Česi nemajú rádiové vlny, internet a iné technické vychytávky a že musí ísť aspoň na hranicu, aby sa jeho informácie dostali až do Čiech.

Zdroj:

https://www.youtube.com/watch?v=688-y-0Lw3Q

 

 

Věra Tepličková

Věra Tepličková

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  944
  •  | 
  • Páči sa:  14 387x

V prvom rade som manželka, mama a babička, ktorá nadovšetko miluje svoju úžasnú rodinu. Profesionálne som sociálna pedagogička a vychovávateľka s viac ako 26 ročnou pedagogickou praxou. Už viac ako 10 rokov sa venujem štúdiu ľudského temperamentu. Fascinuje ma pozorovať a študovať správanie ľudí, medziľudské vzťahy v rodinách, pátrať po príčinách problémov a hľadať možnosti ich riešenia. Mojim krédom je citát Marca Vitruvia Pollia: Rodičia majú dať deťom na cestu veľkú výbavu, ktorá by pri stroskotaní lode vyplávala spolu s nimi na hladinu. Zoznam autorových rubrík:  LampáreňS politikmi netancujem.Výchova a vzdelávanie inak.Keď už nič, tak rýmy...Zo života ...Maličkosti z temperamentovej poradne...NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

9 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu