reklama

Bratislavskí vodiči sú super špica.

Neviem ako Vy, ale ja strašne rád jazdím po Bratislave. Vodiči sú tu ohľaduplní, zaparkujú tak aby som mohol vždy vyjsť, nemám problém sa preradiť z pruhu do pruhu, keď som ako malý capart jazdil na autách ktoré mali zvyk na križovatkách skapať veľmi málokedy sa stalo, že by na mňa niekto trúbil.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (22)
Tak toto som v BA ešte nikdy nevidel.
Tak toto som v BA ešte nikdy nevidel. 

Podľa mňa patríjazdenie po Bratislave doslova k balzamu na nervy, ktorý možno smeloprirovnať k voňavému kúpeľu s penou so sviečkami a hudbou. No to užtroška preháňam ale pravda je že šoférovanie po Bratislave je dosť vpohode. Naozaj tu ľudia používajú smerovky, pustia Vás z pruhu dopruhu, tak isto keď prichádzate na hlavnú cestu kde idú autá krokomrýchlo sa nájde niekto kto Vás pustí. Tak isto parkovanie je fasa, isteje málo miesta na parkovanie, ale ešte sa mi nestalo aby som nemoholvyjsť lebo mi tam niekto blbo zaparkoval. Tak isto nie je zvykomparkovať cez dve miesta a podobné pikošky.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Mám plné zuby tohoako ľudia tvrdia, že jazdenie po Bratislave je otrasné a aký sú tamvodiči strašní. Neviem z čím to porovnávajú, možno so svojou dedinoukde poznajú každé auto a každú sliepku, ktorá im môže vbehnúť do cesty.V tom prípade je cesta do hlavného mesta skutočne stresujúca. V žiadnomprípade nie vinou bratislavských vodičov, naopak tí sa k cudzím značkámsprávajú až nadmieru ohľaduplne. Minule som sa bavil s jedným exotom zostredného Slovenska čo už dosť veľa rokov žije v BA a pritom má stálena aute číslo zo svojej domoviny. Vraj preto, že je to paráda, keď jepruh zapchatý tak on ide vo voľnom a potom sa napchá do druhého, kde hopustia bez problémov lebo vidia cudziu značku a nepredpokladajú že jedrzý ale len že sa nevyzná. On sa vyzná veľmi dobre. Iste aj taký sú“Bratislavskí” vodiči. Ale nehovorím o niekoľkých idiotoch, ktorí sanájdu všade, hovorím o tej väčšine, ktorá má občas aj svoj horší deňale v 95% prípadoch jazdí úplne ukážkovo a pokojne.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

A myslím, že každýkto jazdil aj inde ako po Slovensku mi dá za pravdu, že v porovnanínapr. z Talianskom je Bratislava fakt úplná balada. Týmtoby som sa chcel poďakovať všetkým ohľaduplným vodičom, ktorých somstretol nielen v Bratislave. A ďalším pripomenúť, že ak zas bude niektonadávať aká to bola strašná cesta v tej “blave” nech si spomenie, žebol vlastne nahnevaný na pokazené cesty, zlé značky, dopravné zápchy amožno jedného exota čo na neho trúbil. Ale celkovo boli vodiči fajn a vpohode. A keby to nepomohlo tak nech si skúsi jednu cestu napríklad docentra Barcelony.

Tomáš Benko

Tomáš Benko

Bloger 
  • Počet článkov:  25
  •  | 
  • Páči sa:  0x

autor žije od volieb v roku 2006 v politickej emigrácii, lebo sa už na to nemohol pozerať :( Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu