reklama

Ako ušetriť pri objednávaní kníh zo zahraničia cez internet - II

Možno sa ešte niekto pamätá na môj článok na túto tému , v ktorom som predstavil online obchodníka s knihami s nízkym poštovným a balným. Teraz sa však situácia ešte zlepšila... Teraz totiž už existuje aj obchod, kde poštovné nemusíte platiť vôbec...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (7)

Opäť raz sa potvrdilo, že konkurenčné prostredie je to najlepšie pre nás zákazníkov. Trh s online obchodmi sa asi veľmi vyostril, menší obchodníci musia preto prinášať niečo extra - ak chcú na trhu prežiť.

English Book Service patrí medzi menších obchodníkov a rozhodne nie je u nás taký známy ako Amazon alebo Martinus :-) Ja som už tento obchod predstavoval, avšak prednedávnom prišli s príjemnou novinkou - ak si objednáte knihy aspoň za 10 EUR, poštovné neplatíte... dodávka kníh je zadarmo, a to do celého sveta.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Samozrejme, English Book Service nemá taký výber ako internetoví giganti a nedokáže vždy ponúknuť taký rabat na knihy - ale je to zaujímavá alternatíva, ktorú sa oplatí pri výbere knihy otestovať. Ja ju využívam najmä na sci-fi a fantasy literatúru a ešte ma nikdy nesklamali. A keďže sú v Nemecku, doba dodania kníh je oveľa príjemnejšia ako u anglických či amerických konkurentov... Práve dnes som napríklad vyzdvihol na pošte dve fantasy novinky - Ten Thousand a Way of the Shadows , za ktoré som zaplatil príjemných 13 EUR.

Takže ak často objednávate knihy zo zahraničia,skúste tento obchod... možno vám ušetrí pár eur.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

A potom, veľa zábavy pri dobrých knihách...

Tomáš Dudáš

Tomáš Dudáš

Bloger 
  • Počet článkov:  133
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Ekonóm, manžel, otec a vášnivý čitateľ kníh Zoznam autorových rubrík:  Čo čítamSvet internetuČo sa deje...VíkendovkyMaličkosti okolo násSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu